starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Keuze uit 20 Ludieke Online Chocolade workshops

Wat ga je doen

Hebben jullie zin in een Te Gek online Chocolade uitje? Dit kan bij ons! Alle workshops kunnen ook online worden gegeven. Zo heb je toch nog een leuk uitje zonder dat je de deur uit hoeft. Alle uitjes die voor 1 juni geboekt zullen worden, zullen wij online gaan geven. Of op 1,5 meter afstand bij ons in Den Bosch.

Hoe gaat dit eruit zien? Voor dit uitje heb je een beeldscherm nodig met hierop een online platform waarop meerdere mensen zich kunnen aanmelden. Zodat iedereen elkaar als groep kan zien en ook Tante Annie natuurlijk. Dit kan bijvoorbeeld via Zoom, House Party, Snapchat, Hangouts, Jitsi Meet... of doe een ander leuk voorstel. Voor het uitje zullen wij een pakket opsturen met de ingrediënten en attributen die je nodig hebt voor het geboekte uitje. Een kwartier voor het uitje zullen wij online zijn. Zodat we ruim de tijd hebben om allemaal te connecten en het goed te laten verlopen. Op je scherm krijg je Live Tante Annie en die zal zorgen voor heeeel veel lol en een kijkje in je eigen & elkaars keuken. Zo leuk!

Dit kan zowel gedaan worden als privé uitje (vanaf 6 personen) of inloop-workshop (vanaf 1 persoon al te boeken). De privé uitjes kunnen altijd bij ons! De inloop-workshops zijn op de 1e, 2e en 3e zondag van de maand. Alle informatie vind je op www.chocoloca.nl.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01