starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Keuze uit 20 ludieke chocolade workshops in Den Bosch

Wat ga je doen

Wij verzorgen een chocolade-experience van ongekende klasse! Wij bieden 20 verschillende ludieke workshops met chocola waarbij heel wat te smikkelen valt, ideaal voor een bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeestje. Gezelligheid is altijd aanwezig en er is nooit genoeg!

Kies uit Bossche Bol maken of voor een workshop Choco Happy Day. Een ander bijzonder uitje is de Te Gekke stadswandeling. Daarnaast organiseren wij ook de Workshop Bonbons maken op feestelijke wijze, een Workshop Beeldhouwen met Chocolade of een Workshop Schilderen met Chocolade. Een creatieve en ludieke manier om je feestje mee op te vrolijken, geschikt voor iedere chocoholic. Het is niet alleen geschikt voor vrouwen maar ook zeker voor de mannen!

Welke workshop het uiteindelijk ook zal worden, elke Workshop Chocolade vindt plaats bij ons in Den Bosch. Een hele gezellige ruimte met een huiselijke sfeer! Onze workshops starten vanaf 8 personen. Ben je met minder personen, dan kun je je inschrijven voor de inloopworkshops op de eerste en tweede zondag van de maand. Neem via onderstaand formulier contact op voor onze chocolade mogelijkheden.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01