tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro persons time info weather flag home pictures2 lightbulb flame

Keuze uit 20 ludieke chocolade workshops in Den Bosch

Wat ga je doen?

Wij verzorgen een chocolade-experience van ongekende klasse! Wij bieden 20 verschillende ludieke workshops met chocola waarbij heel wat te smikkelen valt, ideaal voor een bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeestje. Gezelligheid is altijd aanwezig en er is nooit genoeg!

Iedere dag om 11:00 uur kun je deelnemen aan een feestelijke chocolade workshop naar keuze voor alle groepjes, ben je met meer? Vanaf 8 personen kun je je eigen tijd kiezen.

Kies uit Bossche bol maken of voor een workshop choco happy day. Een ander bijzonder uitje is de te gekke stadswandeling. Daarnaast organiseren wij ook de workshop bonbons maken op feestelijke wijze, een workshop beeldhouwen met chocolade of een workshop schilderen met chocolade. Een creatieve en ludieke manier om je feestje mee op te vrolijken, geschikt voor iedere chocoholic. Het is niet alleen geschikt voor vrouwen maar ook zeker voor de mannen!

Dit uitje is onder leiding van Tante Annie en/of een andere entertainer. De entertainer kan het zo gek maken als je wil. 

Welke workshop het uiteindelijk ook zal worden, elke workshop chocolade vindt plaats bij ons in Den Bosch, behalve de online workshops! Een hele gezellige ruimte met een huiselijke sfeer! Onze workshops starten vanaf 8 personen. Ben je met minder personen, dan kun je je inschrijven voor de inloopworkshops op de 1e, 2e en 3e zondag van de maand.

Wij bieden 20 verschillende ludieke workshops met chocola, super leuk voor vrijzellenfeestjes, bedrijfsfeestjes of voor een ander feestje.

Neem via onderstaand formulier contact op voor onze chocolade mogelijkheden.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
Vanaf 2 personen
Vanaf 1 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief 1 drankje
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands

Gemiddeld een 9,2 uit 4 beoordelingen

9,5 Beleving
9,0 Begeleiding
9,0 Prijs/kwaliteit

Gezellig, hilarisch, goed verzorgd en enorm leuk personeel!

Enorm veel lol gehad tijdens de karaoke sing along! Heerlijk gek doen in je verkleedoutfitje en lekker vals meebleren!! Voor ons was dit een fantastisch voorproefje op het bruiloftsfeest wat we nog gaan krijgen. Dikke 10!

Door: De

Gisteren, 10.07.2021, een heerlijk ondeugend chocoladefeestje gehad bij Tante Annie. Uniek in zijn soort.

Supergezellig, lekker ;-) en zo enorm klantgericht. Een dikke vette aanrader om hier te gaan genieten. Wat een heerlijke vakvrouw - en niet alleen in het maken van chocolade, multitalent!

Door: Ine
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01