tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer quizzen
Kennisquiz

Test je kennis aan de hand van de meest uiteenlopende thema's

Het is tijd voor de grote ontknoping. Er is geen ontkomen meer aan. Lopen jullie op kantoor, in je vriendengroep of binnen de familie ook altijd te flexen met wie het meeste weet? Wie kan alle onzinnige feitjes opdreunen of altijd met extra kennis uit de hoek komen? Het is tijd voor een echte kennisquiz om voor eens en altijd de terechte kenniskoning(in) te kunnen kronen.

Lees verder

Er zijn hele verschillende, maar allemaal even leuke en gevarieerde kennisquizzen te organiseren voor jullie feestje of gelegenheid. Er zijn superleuke kerst- en oudejaarsvarianten, maar ook kennisquizzen toegespitst op een bepaald onderwerp.

Een kennisquiz laat zich goed spelen in combinatie met een diner of borrel dus kijk vooral eens naar de arrangementen die er zijn. Er zijn arrangementen inclusief locatie maar je kunt het zeker ook op een eigen gekozen locatie organiseren.

Weergave:
3 uitjes
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 12 personen
In een restaurant bij jou in de buurt
Bekijk uitje
Tonen
€ 45,- per persoon
Vanaf 20 personen
Volendam
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?