tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite arrow head location arrow search cross persons euro load home flame stats-growth2 whatsapp pine-tree
Karten

Race een formule 1 in het klein met groot plezier en ga karten

Test je coureurskwaliteiten met een van deze snelheids-uitjes

Ben jij een coureur in de dop en wil je het Formule 1 gevoel wel eens zelf ervaren in plaats van voor het scherm? Ga dan eens lekker racen op de kartbaan. Zo’n snelheids-uitje staat garant voor een heleboel plezier, adrenaline en ook ontspanning. Met spectaculaire inhaalmanoeuvres, accelereren, driften en slippen kun je de ander de baas zijn. Echt een waanzinnig leuke sport vol spanning en spektakel.

Karting is als sport geschikt voor zowel jeugd en volwassenen. Heb je een vraag over karten? Kijk dan eens naar onze antwoorden op de meestgestelde vragen over karten.

Karten is erg leuk om te doen als vrijgezellenfeest voor mannen of gewoon gezellig met vrienden onder elkaar. Maar onderschat de dames niet, ook zij zijn graag geziene racers op de indoor- en outdoorcircuits in het land. Als de race gedaan is, moet er natuurlijk nog even nagepraat worden over de meest spectaculaire acties en tijden. Vaak is er van alles mogelijk voor een arrangement met andere activiteiten of lekker eten en drinken.

Weergave:

Aantal uitjes: 10

Filter 10 uitjes
Tonen
Vanaf € 16,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Tilburg
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8 uit 1 beoordeling

Diverse kart arrangementen in Breda

Vanaf € 16,50 per persoon
2 tot 100 personen
Breda
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01