tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Karaoke dinerspel in Eindhoven - Inclusief 3-gangen diner!

Omschrijving

Kies het karaoke dinerspel voor een avond vol zang, dans en gezelligheid! Voor het karaoke dinerspel worden jullie ontvangen in een aparte ruimte van een hippe horeca locatie in het centrum van Eindhoven. De ruimte is ingericht met een podium dus perfect geschikt voor jullie om te shinen tijdens de karaoke rondes!

Bij het karaoke dinerspel wordt een 3 gangen diner afgewisseld met 2 spelrondes. Iedere spelronde bestaat uit 2 karaoke rondes in diverse thema's zoals bijvoorbeeld een Holland, 90's of Kings en Queens of pop ronde en een korte quizronde. De groep wordt in teams verdeeld en per ronde kiezen zij een nummer welke zij gaan performen voor de andere teams. Om het geheel compleet te maken verzorgen wij accessoires om het optreden extra aan te kleden. Na ieder optreden beoordelen de andere teams de act en worden er punten toegekend. Het team dat het meeste punten verdient na alle rondes, wint! En daarvoor zorgen wij voor een leuke prijs.

Kortom: een en al hilariteit en lekker eten!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 46,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
4,5 uur
Binnen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01