starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Karaoke

Breng je talenten ten gehore tijdens een karaoke uitje, swingend en heel gezellig

Zing uit volle borst mee op de leukste karaoke uitjes

Sinds 1980 heeft karaoke de wereld veroverd en het is niet vreemd dat deze muzikale activiteit nog steeds zo populair is. Op een feestje of in een café live meezingen met de bekendste hits, in een microfoon en met de tekst in beeld.

Zo lijkt het heel wat en kun je er een mooie act van maken. Solo of met een groepje, heel serieus of met een flinke portie lol. Samen zingen zorgt voor verbroedering en gezelligheid. Zing karaoke tijdens de borrel of het diner of maak er een speciaal onderdeel van tijdens jullie uitje.

Getoonde uitjes 1 - 4 van 4

Bij ons is alles mogelijk en niets is ons te gek; de leukste karaoke van Eindhoven! Aangevuld met een verrukkelijk buffet en tijdens de gehele activiteit onbeperkt drankjes bestellen aan onze eigen bar. Ben jij de beste performer van de groep op een van de 32.000 nummers? Wie weet win jij dan een leuke prijs! Laat jezelf van je allerbeste kant zien tijdens deze karaoke party.

Prijs
Vanaf € 57,00 per persoon
Aantal
Vanaf 15 personen
Locaties
Eindhoven
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Wij hebben een spectaculaire karaokeshow voor u klaar staan! Altijd al een oergezellig avondje zingen met al uw collega's of vrienden willen doen? Pak de microfoon, steel de spotlight en laat al uw (verborgen) zangkunsten horen. Voor iedereen is een passend pakket samen te stellen. Wilt u oude klassiekers of toch liever populaire hits van nu? Alles kan.

Prijs
Vanaf € 35,00 per persoon
Aantal
Vanaf 32 t/m 2000 personen
Locaties
Op elke gewenste locatie in Nederland
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

De privé karaoke kamers van karakters is uniek in zijn soort. Inclusief eigen self service bar met tap, 2 tv's, 2 microfoons en keuze uit duizende nummers!

Prijs
€ 22,50 tot € 35,00 per persoon
Aantal
8 tot 25 personen
Locaties
Amsterdam
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Kies het karaoke dinerspel voor een avond vol zang, dans en gezelligheid! Voor het karaoke dinerspel worden jullie ontvangen in een aparte ruimte van een hippe horeca locatie in het centrum van Eindhoven. De ruimte is ingericht met een podium dus perfect geschikt voor jullie om te shinen tijdens de karaoke rondes!

Prijs
€ 46,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Locaties
Eindhoven
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01