Zoek een activiteit

€ 19,50 per persoon
10 tot 40 personen
Het Boeren Bonte spel is een echt gezelschapsspel waarbij jullie in twee of drie teams met elkaar de competitie aangaan. Hierbij staan nostalgische gezelligheid en humor centraal.
Vanaf € 15,00 per persoon
10 tot 25 personen
Omdat wij van oorsprong een kaasboerderij waren, is het natuurlijk niet gek dat we de Workshop Kaasmaken als één van onze activiteiten in ons aanbod hebben opgenomen.
Vanaf € 8,50 per persoon
Maximaal 200 personen
De waterrijke polder rondom Kamerik leent zich uitstekend voor een prachtige kanotocht. Kanovaren in een stabiele driepersoons Canadese kano is een fantastische manier voor een ontspannen tochtje op het water.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
De creatieve workshop Melkkruk schilderen op onze boerderij in Kamerik is leuk voor iedereen die van schilderen creatief bezig zijn houdt. Het ouderwetse melkkrukje werd vroeger gebruikt bij het met de hand melken van de koeien.
€ 19,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Wil jij je een keer helemaal uitleven tijdens de meest uitdagende activiteit bij Boerderij de Boerinn? Boek dan ons challengeparcours waarbij het draait om behendigheid, snelheid en pure kracht.
€ 15,00 per persoon
2 tot 200 personen
Zowel in de zomer als in de winter kun je bij ons terecht voor boerengolf. Op ons weiland hebben wij 18 uitdagende holes klaar liggen waar jullie je lekker op kunnen uitleven.
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Voor iedereen die het oergevoel van het platteland wil beleven, hebben wij bij ons in  Kamerik de Polderchallenge in het leven geroepen.Wanneer jullie als teamuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of als vrijgezellenfeest je gaan wagen aan dit challengeparcours, moet je over drie kwaliteiten beschikken, namelijk: snelheid, behendigheid en pure kracht.
€ 19,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Geniet van de buitenlucht, terwijl jullie naar onze boerderij in Kamerik komen voor de boerenspellen. Wij organiseren voor jullie een ontzettend leuke boerenlandsurvival waarin verschillende agrarische spelletjes zijn opgenomen, zoals het Koemelken, Duo-zaklopen of de Kruiwagenrace.
Vanaf € 12,50 per kind
Vanaf 12 kinderen
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar, die niet bang zijn om vies te worden is er het stoere kinderfeestje Poldersport! Onder de enthousiaste begeleiding van één van onze recreatiebegeleiders gaan de kinderen het weiland in.. Na een korte warming up gaan ze gedurende 1 ¾ uur allerlei uitdagende spellen doen in en over het water.
Vanaf € 15,00 per persoon
10 tot 30 personen
Geen computergames, maar een aantal Oud-Hollandse Spelletjes zijn bij ons samengevoegd tot één fantastisch en leuk spelletjesprogramma, waarmee jullie, op onze boerderij in Kamerik, een aantal uurtjes zoet zullen zijn.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest