Zoek een activiteit

Vanaf € 8,50 per persoon
Maximaal 200 personen
De waterrijke polder rondom Kamerik leent zich uitstekend voor een prachtige kanotocht. Kanovaren in een stabiele driepersoons Canadese kano is een fantastische manier voor een ontspannen tochtje op het water.
€ 19,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Geniet van de buitenlucht, terwijl jullie naar onze boerderij in Kamerik komen voor de boerenspellen. Wij organiseren voor jullie een ontzettend leuke boerenlandsurvival waarin verschillende agrarische spelletjes zijn opgenomen, zoals het Koemelken, Duo-zaklopen of de Kruiwagenrace.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
De creatieve workshop Melkkruk schilderen op onze boerderij in Kamerik is leuk voor iedereen die van schilderen creatief bezig zijn houdt. Het ouderwetse melkkrukje werd vroeger gebruikt bij het met de hand melken van de koeien.
Vanaf € 12,50 per persoon
Vanaf 10 personen tot 20 personen
Als activiteit is een Workshop Boogschieten in Kamerik een schot in de roos! Tijdens een clinic boogschieten krijg je van een professionele boogschietinstructeur  de basisinstructies bijgebracht, inclusief de fijne kneepjes van deze edele schietsport.
€ 15,00 per persoon
2 tot 200 personen
Zowel in de zomer als in de winter kun je bij ons terecht voor boerengolf. Op ons weiland hebben wij 18 uitdagende holes klaar liggen waar jullie je lekker op kunnen uitleven.
€ 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Bij de activiteit Creatief met hooi ben je gezellig en creatief bezig met materialen van de boerderij. Bij een boerderij hoort hooi en de boer kan haast niet zonder. Het gras wordt gemaaid, gedroogd en het gedroogde gras wordt tot hooibalen geperst.
Vanaf € 12,50 per kind
Vanaf 12 kinderen
Voor kinderen van 8 tot 12 jaar, die niet bang zijn om vies te worden is er het stoere kinderfeestje Poldersport! Onder de enthousiaste begeleiding van één van onze recreatiebegeleiders gaan de kinderen het weiland in.. Na een korte warming up gaan ze gedurende 1 ¾ uur allerlei uitdagende spellen doen in en over het water.
Vanaf € 15,00 per persoon
10 tot 25 personen
Omdat wij van oorsprong een kaasboerderij waren, is het natuurlijk niet gek dat we de Workshop Kaasmaken als één van onze activiteiten in ons aanbod hebben opgenomen.
Vanaf € 8,50 per persoon
10 tot 500 personen
De grootste vrijheid ervaar je met ons ‘Actief Keuzeprogramma bij boerderij de Boerinn’. Hierbij kunnen verschillende onderdelen tegelijk starten en kunnen jullie een keuze maken uit diverse activiteiten.
Vanaf € 12,50 per kind
Vanaf 10 kinderen
Wat is er nu leuker dan Hooihutten bouwen op een echte boerderij?! Tijdens dit feestje kunnen jullie je twee uur lang helemaal uitleven in onze boerenschuur.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties