tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb pine-tree

Kajakken op de Noordzee

Omschrijving

Beleef een uitdagend avontuur op zee met een kajak. Pak je peddel en vaar met je kajak tegen de bruisende golven in. Baan je een weg door de branding en laat je door de golven meevoeren, beleef een heerlijk gevoel van vrijheid.

De 1 persoons zeekajaks zijn stabiel, comfortabel en golfbestendig. Wetsuits en andere hulpmiddelen zijn voor iedereen aanwezig. Zo kun je volledig veilig en met veel plezier de golven van de Noordzee trotseren. Uiteraard zorgen wij ook voor ervaren instructeurs, die je van goede uitleg en begeleiding zullen voorzien.

Het kajakken is goed te combineren met andere activiteiten op het strand of op het water. Wat dacht je van bijvoorbeeld XL suppen of blokarten. Ter afsluiting behoort een heerlijke BBQ en/of borrel ook tot de mogelijkheden. Of het nu een bedrijfsuitje of gezellig uitje met vrienden betreft, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 25,- tot € 35,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 2 personen
1 tot 2 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?