starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Jan Soldaat Rally

Wat ga je doen

Een actief uitje, waarbij jullie worden getest op samenwerking en routeskills. Na de uitgebreide briefing trekken jullie een legeroverall aan en gaan in een authentiek legervoertuig het gebied in, langs forten en objecten. Sommige van onze voertuigen zijn al meer dan 65 jaar oud!

Tijdens de rally (die door héél Nederland verzorgd kan worden) bestuurt u zelf de voertuigen en vroeg u samen met uw team opdrachten uit. Met satelliet- en luchtverkenningsfoto’s doorgronden jullie het vijandelijke gebied en moeten jullie belangrijke informatie verzamelen en instructies uitvoeren die jullie via het hoofdkwartier doorgespeeld krijgen. Terwijl u de meest efficiënte route probeert te vinden, proberen de andere teams u daarin af te troeven door de opdrachten beter uit te voeren. Wie weet de meeste vragen correct te beantwoorden en wie weet de minste kilometers te maken?

Dit evenement kan in Spaarnwoude worden uitgebreid met meerdere activiteiten. Zo kan, in overleg met jullie, een keuze gemaakt worden uit 4 à 5 verschillende opdrachten, zoals communicatiechallenge en katapultbouwen. Ook kunnen jullie onder andere gaan paintballen, snowboarden of skiën, Archerty tag spelen, kanovaren of gaan mountainbiken op een All Terrain Bicycle-parcours.

Dit jaar staat in het teken van 75 jaar bevrijding. Het is namelijk precies 75 jaar geleden dat Nederland van de Duitse bezetters werd bevrijd en op 5 mei vieren wij dit. Wil je een actief en uitdagend evenement dat past bij dit thema? Dan is de Jan Soldaat Rally echt iets voor jou!

Wil je alle mogelijke opties weten waaruit je kunt kiezen, vraag dan snel meer informatie aan!

Een complete rally met authentieke legervoertuigen die plaats kan vinden door heel Nederland. Standaard onder andere uitgezet in Spaarnwoude, Amsterdam Noord, Veluwe, Helvoirt en Noordwijk.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01