starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Jan Soldaat Rally

Wat ga je doen

Een pittig uitje, waarbij jullie worden getest op samenwerking en routeskills. Na de uitgebreide briefing trekken jullie een legeroverall aan en gaan in een authentiek legervoertuig het gebied in, langs forten en objecten.

Met satelliet- en luchtverkenningsfoto’s doorgronden jullie het vijandelijke gebied en moeten jullie belangrijke informatie verzamelen en instructies uitvoeren die jullie via het hoofdkwartier doorgespeeld krijgen.

Dit evenement kan in Spaarnwoude worden uitgebreid met meerdere activiteiten. Zo kan, in overleg met jullie, een keuze gemaakt worden uit 4 à 5 verschillende opdrachten, zoals communicatiechallenge en katapultbouwen. Ook kunnen jullie onder andere gaan paintballen, snowboarden of skiën, Archerty tag spelen, kanovaren of gaan mountainbiken op een All Terrain Bicycle-parcours.

Wilt u alle mogelijke opties weten waaruit u kunt kiezen, vraag dan snel meer informatie aan!

Een complete rally met authentieke legervoertuigen die plaats kan vinden door heel Nederland. Standaard onder andere uitgezet in Spaarnwoude, Amsterdam Noord, Veluwe, Helvoirt en Noordwijk.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01