starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Ipad GPS Citygame - Mogelijk in elke stad in Nederland

Wat ga je doen

In teams van 4-10 personen gaan jullie een spannende en uitdagende GPS game spelen met 20-30 puzzels in een stad naar keuze. Dit is de ideale activiteit om samen met je vrienden, collega’s of familie de stad te ontdekken.

Hoe werkt deze citygame?

Voorzien van een koffer vol gadgets en een Ipad ontdekken jullie de weg door de stad. De opdrachten zijn gevarieerd en best pittig dus laat je hersens maar kraken. De spelbegeleider legt alles uit en is standby gedurende het spel.

Voor wie is deze GPS Citygame?

Speel deze citygame tijdens een bedrijfsuitje, familiedagje, uitje met je vrienden of vriendinnen of tijdens een vrijgezellenfeest.

Waar kan de Citygame gespeeld worden?

Speel deze GPS citygame in een stad naar keuze ergens in Nederland. De route kan naar jullie wensen aangepast worden en aansluiten op een lunch, borrel of diner.

Komt er ook een winnaar?

Jullie spelen om punten en natuurlijk wint het team met de meeste punten. Als je met meer dan 20 personen deelneemt, is er zelfs een prijsje inbegrepen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01