starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Into The Box

Kraak jij de code?

Into The Box - Niet uitbreken, maar inbreken

Into The Box is een vorm van een Break In spel. Het omgekeerde dus van een Escape Room! Je hoeft niet ergens uit te breken, maar gaat juist inbreken. Bij into the box breek je niet in een kamer, maar in een 'box'. Wat zal daar voor verrassing op je liggen te wachten?

Houden jij en je vrienden, familie of collega's wel van een uitdaging? Dan is dit een ideaal spel om samen te spelen en zo de band te versterken. Je moet namelijk samenwerken om tot het antwoord te komen en de code te bemachtigen. Hoe snel krijgen jullie de box open?

 

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Verras familie, vrienden of collega's met Kluiskraakquiz Into The Box! Spannend, interactief en bere-gezellig. Welk team opent de kluis? En wat zit erin? Into The Box organiseer je gemakkelijk zelf tegen een verrassend lage prijs. Te combineren met hapjes of een diner, overal te spelen en geschikt voor jong en oud.

Prijs
Vanaf € 6,95 per persoon
Aantal
4 tot 250 personen
Locaties
Op jouw eigen locatie, maar ook mogelijk op onze aangesloten locaties.
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01