starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Interactieve GPS Tocht - avontuur, teamwork en uitdagingen

Wat ga je doen

Op zoek naar avontuur, teamwork en uitdagingen? De interactieve GPS tocht is de perfecte combinatie tussen technologie van vroeger en nu. Leer een stad op een andere manier kennen, met de interactieve GPS tocht, je gaat al wandelend spannende missies aan in Scheveningen, Kijkduin, het Haagse centrum of Hoek van Holland.

De spannende interactieve GPS Tocht is geschikt voor jong en oud. Uitgerust met een Ipad/mobiele telefoon waar verschillende coördinaten op worden gegeven moeten verschillende missies en opdrachten worden uitgevoerd. Welk team beantwoord de meeste vragen goed, voert het best de opdrachten uit en haalt als eerst de eindbestemming?

Hoe werkt de Interactieve GPS tocht: Elke tocht start bij een verzamelpunt. Er volgt een uitleg over het spel en de apparatuur, na het uitreiken van de apparatuur worden er teams gemaakt. Als iedereen er klaar voor is en de teamcaptains zijn gekozen kan het avontuur beginnen. We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, wel kunnen wij vertellen dat er drie verschillende teambuilding activiteiten in de tocht gaan plaatsvinden en dat het erg spannend gaat worden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01