tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Interactieve fiets- en scootertour meet & greet op de Veluwe

Omschrijving

De Meet & Greet is een interactieve tour waarbij je op tandems, scooters, e-bikes of andere vervoersmiddelen een hele gave route gaat rijden. Deze route krijg je te zien op je smartphone en leidt langs de mooiste plekjes in de omgeving. Onderweg maak je bij drie verschillende locaties een tussenstop waarbij je op elke locatie wat lekkers te eten en te drinken krijgt.
Dit kan een voor-, hoofd- en nagerecht zijn, maar dit kunnen ook allemaal kleine hapjes zijn gedurende de middag. Eén ding is zeker, je gaat met een goed gevulde buik naar huis.

Afhankelijk van de regio is het eten dus ook wisselend. Soms staat er iemand in het bos een soep te bereiden, maar het kan ook zijn dat je bij een knusse brasserie wordt opgewacht voor een lekker voor- of hoofdgerecht.
De hele middag staat in het teken van genieten, samenzijn, teambuilding, lekker eten, bijpraten en buiten zijn!

Onze Meet & Greet is de ideale activiteit voor jouw bedrijfsuitje, teambuildingsdag of team event.
Wij bieden deze unieke mobile experience ook aan langs lokale boeren. En dat wordt gecombineerd met een buiten kookworkshop.

Je gaat dan met elkaar op een tandem naar boer nummer één. Daar krijg je een rondleiding van de boer en vertelt de boer waarom hij gekozen heeft voor biologische boeren. Na een proeverij van wat de boer zelf maakt (kaas of bijvoorbeeld worst) ga je naar boer twee. Hier krijg je ook een rondleiding en mag je vaak zelf je groenten en/of fruit plukken. Omdat wij alleen koken met de seizoen is het afhankelijk van de periode wat je kan plukken.

Wil je dit nog uitbreiden met een wildpluk excursie? Ook dat kan. Op de fiets naar plaats nummer drie. Daar staat onze wildplukster klaar die je graag vertelt en laat zien wat je kan eten uit de natuur. Vervolgens komt je bij ons terug en gaan we kokkerellen!

Wij gaan er hier vanuit dat jullie op tandems naar de locaties gaan. Kies je voor scooters of e-choppers dan rekenen wij hier een meerprijs voor. Omdat onze meet en greets door heel Nederland plaatsvinden maken wij altijd een voorstel op maat. Geef je wensen aan, en wij kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Wees welkom!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 90,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 20 personen
4 tot 5 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01