starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Interactieve Escape the city appgame in een stad naar keuze

Wat ga je doen

Met de interactieve citygame app kun je door heel Nederland een superleuk spel naar keuze spelen. Dus ben je toe aan een actieve, uitdagende en gezellige citygame dan is dit een perfecte keuze voor een bedrijfsuitje, vriendendagje, vrijgezellenfeest of familie-uitje.

Je kunt kiezen uit:

Escape the city appgame

Lukt het om op tijd te ontsnappen uit het centrum van de stad waar jullie zijn? Tijdens dit interactieve stadsspel gaan jullie in teams de stad in waar jullie onderweg met puzzels en opdrachten de codes moeten kraken om de uitgang uit de stad te vinden.

Crazy 88 appgame

Ontdek de stad waar jullie zijn met een doldwaas, interactief stadsspel via de app op jullie telefoons. Voer onderweg gekke opdrachten, hilarische uitdagingen en gewaagde acties uit, die jullie allemaal vastleggen op film en foto.

De strijd eindigt in een gezellig café met een lekker drankje. Daar wordt het winnende team bekend gemaakt. Inclusief spelleider, drankje, prijs en speciale interactieve game. Ook is een maatwerk appgame mogelijk. Leuk met vrienden, familie of collega’s of als teambuildingsactiviteit.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Geef hier aan welke plaats je voorkeur heeft
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01