tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Interactieve Escape the city appgame in een stad naar keuze

Omschrijving

Met de interactieve citygame app kun je door heel Nederland een superleuk spel naar keuze spelen. Dus ben je toe aan een actieve, uitdagende en gezellige citygame dan is dit een perfecte keuze voor een bedrijfsuitje, vriendendagje, vrijgezellenfeest of familie-uitje.

Je kunt kiezen uit:

Escape the city appgame

Lukt het om op tijd te ontsnappen uit het centrum van de stad waar jullie zijn? Tijdens dit interactieve stadsspel gaan jullie in teams de stad in waar jullie onderweg met puzzels en opdrachten de codes moeten kraken om de uitgang uit de stad te vinden.

Crazy 88 appgame

Ontdek de stad waar jullie zijn met een doldwaas, interactief stadsspel via de app op jullie telefoons. Voer onderweg gekke opdrachten, hilarische uitdagingen en gewaagde acties uit, die jullie allemaal vastleggen op film en foto.

De strijd eindigt in een gezellig café met een lekker drankje. Daar wordt het winnende team bekend gemaakt. Inclusief spelleider, drankje, prijs en speciale interactieve game. Ook is een maatwerk appgame mogelijk. Leuk met vrienden, familie of collega’s of als teambuildingsactiviteit.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 10 personen
2,5 uur
Buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01