tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Interactieve DISC-Kwiz workshop voor teams - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Stap binnen in de boeiende wereld van persoonlijkheidstypen met de DISC Kwiz! Heb je je ooit afgevraagd wie de gele kanarie, de blauwe dakduif, of misschien zelfs de rode Angrybird in jouw team is? Met onze interactieve teamtraining wordt het befaamde persoonlijkheidsmodel in een speels en creatief jasje gestoken.

Tijdens deze boeiende middag worden verschillende spelvormen, Kwiz-onderdelen en doe-opdrachten ingezet om jouw afdeling een diepgaand inzicht te geven in de diverse gedragstypen binnen het team. Niet alleen vergroot je hierdoor je kennis over jezelf, maar vooral ook over je collega's. Dit bevordert begrip en empathie, wat essentieel is voor een effectieve communicatie en samenwerking binnen het team. Durf jij het avontuur aan te gaan en de gele kanarie in jezelf volledig te omarmen?

Als waardevolle toevoeging bieden wij tevens de DISC PRO Test aan, een geavanceerd instrument dat nog dieper ingaat op individuele persoonlijkheidskenmerken. Deze test vormt het fundament voor onze spelvormen en oefeningen, waardoor de deelnemers niet alleen inzicht krijgen in de DISC-types, maar ook in hun eigen unieke eigenschappen en die van hun teamgenoten.

Bij ons staat maatwerk hoog in het vaandel. De Kwiz is volledig aanpasbaar naar de behoeften van jouw team. Je kunt er zelfs voor kiezen om je team het DISC-model te laten ontdekken, waarna wij de spelervaring op maat samenstellen op basis van de verkregen inzichten. Of het nu zonnig is en we buiten spelen, of we moeten uitwijken naar binnen vanwege het weer, wij zorgen altijd voor een passende en memorabele ervaring.

Heb je interesse gekregen of wil je specifieke wensen bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om jouw team op de best mogelijke manier van dienst te zijn!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 49,50 tot € 100,- per persoon (incl. BTW)
12 tot 500 personen
Vanaf 3 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Spaans

Gemiddeld een 10,0 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een geslaagde dag!

Het was gisteren erg geslaagd. Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord en de sfeer was goed, dank daarvoor.

Door: Natascha-Hogeschool

Met ons team van Gemeente Den Haag een onwijs leuke DISC ochtend gehad. Demian, Roxana en Ydanne, een super enthousiast team!

Met ons team van Gemeente Den Haag een onwijs leuke DISC ochtend gehad. Demian, Roxana en Ydanne, een super enthousiast team die ontzettend leuk presenteren en meedoen met ons team. Echt petje af hoe zij ons team met uiteenlopende functies tot een eenheid vormden met deze supergrappige, leerzame en vooral interactieve DISC-Kwiz. Alleen maar lof!
Wij zijn al aan het kijken naar een volgende activiteit, wat een topteam dit!

Door: Dianne
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01