Zoek een activiteit

Inspiratie nodig? Lees onze tips en ideeën.

uitjes op het water

Met de tropische temperaturen die we de afgelopen weken hebben meegemaakt en die we deze zomer nog wel vaker zullen hebben, is het heerlijk om op of bij het water te zijn. En laten we van dat water nou een heleboel hebben in Nederland! Met haar vele rivieren, vaarten, grachten, plassen, meren en prachtige kusten is Nederland het waterland bij uitstek om de leukste, actiefste, ontspannenste en verkoelendste uitjes te ondernemen.

activiteiten amsterdam

Een uitstapje naar de bruisende hoofdstad van Nederland is altijd een goed idee. In deze stad is ruimte en creativiteit te over voor 1001 activiteiten. We geven graag een aantal tips voor de leukste 1001-uitjes.

lentebloemen

Het lekkere weer en de langere lichte dagen nodigen uit voor gezellige uitjes in de buitenlucht. Kom samen met je familie, praat lekker bij met je vrienden of vriendinnen of ontspan met je collega’s en trek er op uit met een actief, spannend of ontspannend uitje op wielen, op het water of in de stad.

allesvooreenfeest web

Allesvooreenfeest.nl is dé website voor grote en kleine feesten. Van partytent tot DJ en van catering tot aankleding. Snel en eenvoudig geregeld!

wie is de mol spelen

Met al 17 seizoenen vol spanning, actie en saboterende mollen is het bekende TV-programma Wie is de Mol? zo ongeveer onderdeel van onze Nederlandse cultuur geworden. Miljoenen Nederlanders spelen en leven mee met de kandidaten en vragen zich keer op keer af ‘Wie is de Mol?’

1001kookworkshops-logo-web

Kookworkshops zijn momenteel erg populair, er is dus veel vraag naar. Hoe handig zou het dus zijn om een website te hebben waar je er specifiek op kunt zoeken? Precies! Dat dacht 1001activiteiten ook, daarom is er nu 1001kookworkshops. Deze site is helemaal gericht op kookworkshops, voor elke gelegenheid en door heel Nederland. Hier vindt je binnen no time een smakelijke kookworkshop die bij je past!

korting naupar

Stap samen met het hele gezin aan boord van een prachtig zeilschip en geniet van een ontspannen vaartocht op de Nederlandse binnenwateren. Dat wordt een onvergetelijk weekend buiten! En niet alleen u en uw partner, maar ook de kinderen zullen zich uitstekend vermaken aan boord van zo’n authentiek zeilschip. En nu we het dan toch over kinderen hebben; NAUPAR’s nieuwste actie maakt deze weekendvaartocht leuker én voordeliger. Kinderen tot en met 12 jaar mogen namelijk met 50% korting mee!

laat de voorpret maar beginnen

Een goed uitgedacht en in elkaar gezet uitje – of dit nu voor een bedrijf is, voor de familie, voor een vrijgezellenfeestje of met een vriendengroep – begint al met de voorpret. En niet alleen de voorpret voor degenen die het organiseren, maar zeker ook de voorpret voor alle deelnemers.
Hoe kun je een uitje van te voren extra laten leven onder de deelnemers, hoe zorg je ervoor dat iedereen enthousiast is en er enorme zin in heeft? We geven je graag wat tips die aan de voorpret kunnen bijdragen.

kookworkshop

Samen eten verbindt. Ze zeggen niet voor niets dat liefde door de maag gaat. Wat ons betreft vinden ook vriendschap, verbondenheid en plezier zich een weg naar ons lichaam door een heerlijke maaltijd. Maar wist je dat samen koken ook voor teambuilding zorgt en bovendien nog eens ontzettend gezellig is? Dat kan natuurlijk thuis, maar gemakkelijker en leerzamer is het om een kookworkshop te volgen. En het toeval wil...die weten wij genoeg!

werksfeer

Het was recentelijk in het nieuws dat de Nederlander zijn leven gemiddeld een 7,8 geeft. Een hoog cijfer. Werk is een belangrijk onderdeel van ons leven, en wie het naar zijn zin heeft op zijn werk, zal thuis ook gelukkiger zijn. Een fijne werksfeer is echter langer niet overal vanzelfsprekend. En dat terwijl dat zo belangrijk is! Voor de werknemer én werkgever. We geven je hieronder enkele tips om de sfeer op het werk te verbeteren.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner