Zoek een activiteit

Inspiratie nodig? Lees onze tips en ideeën.

kerstuitjes

De gezellige periode rondom kerst is bij uitstek geschikt voor een gezellige activiteit met het bedrijf of de collega’s. Een kerstborrel is snel georganiseerd, maar kijk eens verder en plan nu vast een leuk team- of bedrijfsuitje in de kerstsfeer. Actief buiten of in de sneeuw, knus rond het haardvuur of creatief onder het genot van glühwein en chocolademelk, laat je inspireren door deze tips.

Drawing 1

Nostalgie verbroedert en verbindt. Dat is de visie van Nostalgia Events. Door het samen ophalen van herinneringen komen er verhalen naar boven en worden onderlinge banden versterkt. Het is ons doel om met onze nostalgische feesten en activiteiten jou en je collega's dichterbij elkaar te brengen.

 Toon vertier Best

Toon Vertier blijft voorlopig gewoon aan de Broekdijk in Best ! Al 25 jaar is Toon Vertier het bekende adres voor ieder uitje of feestje. Groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, themafeest, reünie of kinderfeestje: voor een unieke belevenis ben je bij Toon Vertier in Best van harte welkom op het oude vertrouwde adres. Want voorlopig is Toon Vertier nog niet vertrokken.

Drawing 4

Een citygame is dé manier om de stad van jullie keuze op een wel heel bijzondere wijze te ontdekken. Plezier, uitdaging, samenwerken, speuren en genieten samen met je vrienden, collega's of familie. Hieronder vindt je 3 unieke suggesties. Succes gegarandeerd!

uitjes op het water

Met de tropische temperaturen die we de afgelopen weken hebben meegemaakt en die we deze zomer nog wel vaker zullen hebben, is het heerlijk om op of bij het water te zijn. En laten we van dat water nou een heleboel hebben in Nederland! Met haar vele rivieren, vaarten, grachten, plassen, meren en prachtige kusten is Nederland het waterland bij uitstek om de leukste, actiefste, ontspannenste en verkoelendste uitjes te ondernemen.

activiteiten amsterdam

Een uitstapje naar de bruisende hoofdstad van Nederland is altijd een goed idee. In deze stad is ruimte en creativiteit te over voor 1001 activiteiten. We geven graag een aantal tips voor de leukste 1001-uitjes.

lentebloemen

Het lekkere weer en de langere lichte dagen nodigen uit voor gezellige uitjes in de buitenlucht. Kom samen met je familie, praat lekker bij met je vrienden of vriendinnen of ontspan met je collega’s en trek er op uit met een actief, spannend of ontspannend uitje op wielen, op het water of in de stad.

allesvooreenfeest web

Allesvooreenfeest.nl is dé website voor grote en kleine feesten. Van partytent tot DJ en van catering tot aankleding. Snel en eenvoudig geregeld!

wie is de mol spelen

Met al 17 seizoenen vol spanning, actie en saboterende mollen is het bekende TV-programma Wie is de Mol? zo ongeveer onderdeel van onze Nederlandse cultuur geworden. Miljoenen Nederlanders spelen en leven mee met de kandidaten en vragen zich keer op keer af ‘Wie is de Mol?’

1001kookworkshops-logo-web

Kookworkshops zijn momenteel erg populair, er is dus veel vraag naar. Hoe handig zou het dus zijn om een website te hebben waar je er specifiek op kunt zoeken? Precies! Dat dacht 1001activiteiten ook, daarom is er nu 1001kookworkshops. Deze site is helemaal gericht op kookworkshops, voor elke gelegenheid en door heel Nederland. Hier vindt je binnen no time een smakelijke kookworkshop die bij je past!

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties