tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite location arrow search cross persons home lightbulb flame stats-growth2 whatsapp
Indoor Snowboarden

De koudste snowboardafdalingen zijn dichterbij dan je denkt

Freestyle of snel de helling snowboarden op de indoor ski-baan

Om lekker te kunnen snowboarden hoef je helemaal niet per se naar de Alpen. Je glijdt ook in de buurt zo van een helling af op een van de indoorskibanen. Ervaar het machtige gevoel van vrijheid en controle als je met mooie bochten naar beneden suist.

Lees verder

Een ideale mogelijkheid om te genieten van het wintersportgevoel, je techniek te verbeteren, de beginselen van het snowboarden onder de knie te krijgen en vooral om heel veel plezier te hebben en sportief bezig te zijn.

Voor een bijzonder teamuitje of actief vriendenuitje is snowboarden een hele leuke indoor activiteit, voor zowel gevorderden als voor beginnelingen die deze wintersport onder de knie willen krijgen. De diverse skicentra zorgen voor een aparte sfeer, waar je naast het sporten ook lekker kunt eten en drinken. Mede daarom is het ook erg geschikt voor het organiseren van een vrijgezellenfeest.

Weergave:
Er zijn geen vermeldingen gevonden die aan je filters voldoen. Je kunt een filter weghalen door op het kruisje te drukken

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01