tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Indoor Lasergamen Provincie Limburg

Speel op één van onze vaste locaties een potje indoor Lasergame in de Provincie Limburg

Filter 3 uitjes
Weergave:

Er zijn 3 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Limburg
Tonen
€ 57,50 per persoon
6 tot 100 personen
Valkenburg (LB)
Korte omschrijving

Alle stoere mannen en vrouwen opgelet! Dit arrangement in Valkenburg is écht wat voor jullie. Jullie gaan namelijk lasergamen in de mergelgrotten, een spel dat onder de grond extra meeslepend wordt. Daarna kunnen jullie genieten van een bierproeverij bij het proeflokaal van een Valkenburgse brouwerij, om af te sluiten met een hamburger. Dus waar wacht je nog op? Kom voor een stoere dag naar Valkenburg.

Tonen
€ 21,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Verstop je, schiet op de tegenstander met je lasergun en zorg dat je zelf niet geraakt wordt! Lasergamen is een spannend spel, dat je zowel bij daglicht als in de avond kunt spelen. Elke speler gaat gewapend met een vest, helm en lasergun het veld in. De nieuwe laserguns die werken op infrarood laten zien wanneer je wordt geraakt en door wie. Zo kun je meteen wraak nemen!

Tonen

Onbeperkt lasergamen - Mogelijk op elke locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 5,- tot € 5,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Ga lasergamen op eigen locatie. Bijvoorbeeld in een park of gymzaal. Geschikt voor jong en oud! Je krijgt bij het huren altijd spelmogelijkheden met leuke spellen en uitleg over de geweren. Ook zitten er standaard reserve batterijen bij zodat je altijd kan blijven lasergamen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01