tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Indoor Lasergamen

Speel op één van onze vaste locaties een potje indoor Lasergame

Filter 11 uitjes
Weergave:

Er zijn 11 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 9,- per persoon
4 tot 100 personen
Hengelo (OV)
Korte omschrijving

LaserGamen is een leuke, spannende activiteit voor jong en oud! Eindelijk eens schieten op je familieleden, voetbalmaten of collega's zonder consequenties! In combinatie met een 3-gangen diner, koud & warm buffet, All-In drankjes, poolen verzorgen wij al jaren allerlei verschillende gelegenheden. Van een familiefeest, elftalfeestje, afdelingsuitje tot vrijgezellenfeest bent u bij ons aan het goede adres!

Tonen
€ 19,- per persoon
Vanaf 8 personen
Voorst
Korte omschrijving

Lasergamen zoals je nog nooit gedaan hebt op unieke locatie bij Bussloo met ongekende mogelijkheden. Terwijl de licht- en geluidseffecten hun werk doen en allerlei special effects je in een andere wereld brengen, beleef je hier een machtige lasergame experience met jouw groep vrienden of vriendinnen, collega’s of sportteam.

Tonen
Vanaf € 40,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Huizen
Korte omschrijving

Kom voor een leuk en (ont)spannend vrijgezellenfeest naar Coronel in Huizen.
Wij regelen voor de vrijgezel een onvergetelijke avond! Race over de kartbaan, Survival in Coronel Adventure, Lasergame in de Q.zone lasergame arena of kom bij in de Beauty.zone van Coronel, Coronel staat bekend om zijn onvergetelijke vrijgezellenfeesten.

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Vanaf 14 personen
Huizen
Korte omschrijving

De entourage van Coronel is bij uitstek geschikt voor het ontvangen van relaties en/of personeel.  
Coronel in Huizen heeft ruim 15 jaar ervaring in de entertainment business en is hèt bedrijf bij uitstek voor het organiseren van bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, een jubileum of teambuilding events maar ook vergaderarrangementen. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, product presentatie of sales meeting bij ons geen probleem!

Tonen

Lasergame in Tilburg - De grootste lasergame area

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 11,- per persoon
Vanaf 2 personen
Tilburg
Korte omschrijving

Kom lasergamen bij De Voltage in Tilburg. Speel lasergame in de grootste lasergame area van Noord-Brabant. In deze area zijn meerdere rook- en lichteffecten. Ook zijn er obstakels en meerdere verdiepingen, genoeg plek om de beste schuttersplekken te vinden.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 2 personen
Utrecht
Korte omschrijving

Zin in een potje lasergamen? Kom naar de Kartfabrique voor de grootste lasergame arena van Nederland met ruim 900m2 speelruimte in een ruig decor in een oude fabrieksdepot! Raak zoveel mogelijk mensen van het andere team!

Tonen
Vanaf € 9,50 per persoon
5 tot 100 personen
Breda
Korte omschrijving

Kom met je vrienden of collega's naar de grootste lasergame arena van Zuid-Holland waar je tot en met 20 personen de strijd met elkaar aan kunt gaan in verschillende spelvormen.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
14 tot 100 personen
Huizen
Korte omschrijving

In een lasergame Arena van 1000m2 groot, kunnen jij en je collega’s, vrienden of familie een spannende strijd aangaan met 2 rondes lasergamen. Een ervaring om niet snel te vergeten.

Tonen
€ 57,50 per persoon
6 tot 100 personen
Valkenburg (LB)
Korte omschrijving

Alle stoere mannen en vrouwen opgelet! Dit arrangement in Valkenburg is écht wat voor jullie. Jullie gaan namelijk lasergamen in de mergelgrotten, een spel dat onder de grond extra meeslepend wordt. Daarna kunnen jullie genieten van een bierproeverij bij het proeflokaal van een Valkenburgse brouwerij, om af te sluiten met een hamburger. Dus waar wacht je nog op? Kom voor een stoere dag naar Valkenburg.

Tonen
€ 21,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Verstop je, schiet op de tegenstander met je lasergun en zorg dat je zelf niet geraakt wordt! Lasergamen is een spannend spel, dat je zowel bij daglicht als in de avond kunt spelen. Elke speler gaat gewapend met een vest, helm en lasergun het veld in. De nieuwe laserguns die werken op infrarood laten zien wanneer je wordt geraakt en door wie. Zo kun je meteen wraak nemen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01