starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Indoor actief uitje in de sneeuw - SnowPlanet

Wat ga je doen

Bij ons is dé plek voor een actief uitje in de sneeuw. Naast skiën of snowboarden, zijn er ook diverse Snowgames mogelijk zoals de ludieke Winterse Spelen. De winterse dag maak je compleet met een diner op het Grill Platter Platz of in het sfeervolle restaurant De Heuvel.

Met 330 meter sneeuw, 2 pistes en een FunPark, bieden wij voor ieder een uitdaging. Op de oefenpiste kan les worden gegeven door één van de ski- of snowboardleraren, zodat iedereen met plezier de piste af kan.

Kom je met een grote groep die wel zin heeft in de sneeuw, maar niet in de latten? Strijd dan in teams van minimaal 10 personen om de Gouden medaille van de Winterse Spelen. Lederhosen lopen, Skibroek hangen en Langlauf estafette zijn enkele onderdelen van deze competitie. Of speel het Avalanche Rescue game, waar een lawine situatie wordt gesimuleerd en het de bedoeling is dat het slachtoffer zo snel mogelijk wordt gevonden.

Voor het oktoberfest of een Alpen feest hoef je niet naar het buitenland. Bij ons klinken de Schlagers uit de boxen, pullen bier, broodjes schnitzel, stamppot met curryworst worden geserveerd door dames in dirndol en heren in lederhosen.

Zin in een andere diner-mogelijkheid? Je kunt bij ons terecht voor een klein gerecht, tot een gezellige steengrill of kaasfondue en een stamppotten-buffet. De medewerkers van SnowPlanet geven je graag advies, welk diner het beste aansluit bij de groep en bijbehorende wensen.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01