tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer zakelijke uitjes
Incentive

Een citytrip ergens in Europa als blijk van waardering, hoe tof is dat

Ontdek onze mooie en motiverende incentives

Incentives zijn niet alleen een blijk van waardering, maar ook een krachtig middel om je medewerkers te motiveren en te belonen voor hun inzet. Bij ons vind je de leukste incentives waarmee je jouw team inspireert om doelstellingen te behalen en te overtreffen.

Waarom een incentives organiseren?

  • Stimuleer en beloon de prestaties van je team met unieke incentives die hen laten zien hoezeer hun bijdragen worden gewaardeerd.
  • Combineer beloning met teambuilding tijdens een incentive reis of bedrijfsuitje, waar je teamleden samen nieuwe ervaringen delen en banden versterken.
  • Door het vooruitzicht op een incentive worden medewerkers gemotiveerd om zich extra in te zetten en doelen te bereiken.

Plan jouw motiverende incentive!

Kies voor onze incentives en geef je medewerkers de beloning en motivatie die ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en plan een onvergetelijke incentive-ervaring voor jouw team!

Weergave:
9 incentives
Tonen
Vanaf € 269,- per persoon
Vanaf 6 personen
Praag
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01