tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Incentives

Inspirerende incentives in Europa

Incentives, een bijzondere en effectvolle blijk van waardering

Motiveer je medewerkers met de leukste incentives. Met een incentive kun je de mensen binnen je bedrijf motiveren om bepaalde doelstellingen te halen. Als ze deze hebben behaald worden ze beloond met een incentive. Vaak is de incentive in de vorm van een reis, de zogenaamde incentive reis.

Met een incentive reis of incentive bedrijfsuitje sla je twee vliegen in een klap. Je stimuleert en beloont de inzet van je werknemers en tijdens de reis kan er ook nog aandacht besteed worden aan teambuilding, zodat iedereen nog gemotiveerder terugkomt en verder gaat.

Reis af naar een zonnige stad in binnen- of buitenland of een stad vol bruisende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Berlijn, Lissabon, Amsterdam of Utrecht. Iedere stad biedt waanzinnige activiteiten en mooie onderkomens om er een spetterende incentive van te maken. Maar er zijn ook allerlei andere activiteiten te bedenken als incentive.

Filter 8 uitjes
Weergave:

Er zijn 8 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 750,- per persoon
10 tot 500 personen
Dublin
Korte omschrijving

Dublin, de hoofdstad van Ierland is een kleurrijke en glorieuze stad waar de typisch Ierse gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Dublin biedt een geweldig aanbod aan cultuur, dit door haar beruchte verleden. Maak een tour door de stad en bezoek het Dublin Castle, Trinity College en de St. Patrick’s Cathedral. Natuurlijk mag een bezoekje met proeverij aan de Jameson Distillery of de Guiness Storehouse niet vergeten worden, een groot koud glas donker bier heeft nog nooit zo lekker gesmaakt!

Tonen
Vanaf € 750,- per persoon
10 tot 500 personen
Lissabon
Korte omschrijving

Lissabon is een typisch Portugese stad gelegen aan rivier de Taag vol met authentieke koffiehuisjes en restaurantjes waar u kunt genieten van Portugese specialiteiten als de Bacalhau, de gezouten stokvis of een overheerlijk Pasteis de Belém. Zelfs in de winter is de stad uiterst geschikt voor een incentivereis of citytrip want de temperatuur blijft gemiddeld steken op zo’n 15 graden!

Tonen
Vanaf € 600,- per persoon
10 tot 500 personen
Kopenhagen
Korte omschrijving

Kopenhagen is hip en staat bekend om haar Deense design en vriendelijke bevolking. Maar Kopenhagen heeft echter nog véél meer te bieden: maak een fietstocht door de knusse haven en geniet van de oude panden met prachtig gekleurde voorgevels, bezoek de meest prachtige paleizen, leer álles over de Vikingen tijdens een excursie in een authentieke Vikingboot, beklim de Round Tower en geniet van het prachtige uitzicht over de hele stad of bezoek de tuinen van Tivoli.

Tonen
Vanaf € 500,- per persoon
10 tot 500 personen
Berlijn
Korte omschrijving

Berlijn is hip! En deze gezellige stad ligt op slechts een uurtje vliegen vanaf Amsterdam. Berlijn heeft een flinke metamorfose ondergaan sinds de val van de muur. Het chique westen van de stad en het grauwe grijze oosten zijn samengesmolten tot één bruisende stad waar je je werkelijk geen moment zult vervelen! Berlijn kent een enorme variatie aan architectuur: van het barokke slot Charlottenburg tot de futuristische wolkenkrabbers.

Tonen
Vanaf € 750,- per persoon
10 tot 500 personen
Valencia
Korte omschrijving

Zon, zee en teambuilding! Valencia is een uiterst geschikte stad voor een incentivereis, een jubileumfeest of een weekend teambuilding met maar liefst gemiddeld 300 zonnedagen per jaar! Waag je bijvoorbeeld aan een heuse bootcamp in het 9 kilometer lange Turiapark. Dit park is de centrale ontmoetingsplaats voor de Valencianen en verbindt het oude deel en het hippe nieuwe deel van de stad met elkaar.

Tonen
€ 300,- tot € 360,- per persoon
Vanaf 30 personen
Teuge
Korte omschrijving

Vlieg als een ervaren luchtmachtpiloot over vijandelijk gebied op zoek naar een neergehaald vliegtuig met daarin een belangrijke generaal. Na een korte briefing gaat u in teams het vijandelijk gebied verkennen u vliegt en navigeert zelf het vliegtuig naar de opgegeven coördinaten om daar opzoek te gaan naar een de generaal.

Tonen

Onvergetelijk bedrijfsuitje in Praag | Unieke & exclusieve activiteiten

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 199,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Praag
Korte omschrijving

Hebben jullie iets te vieren? Of gaat het om een jaarlijks uitje dat georganiseerd moet worden? Wij nemen graag de volledige zorg uit handen. Wij zorgen voor een onvergetelijk reis waar nog jaren over nagepraat zal worden.

Tonen
Vanaf € 199,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Teuge
Korte omschrijving

Ga net als James Bond deze geheime missie aan. De diamanten van het Koninklijk huis zijn gestolen. De bandieten zijn er vandoor met de buit in snelle wagens. De enige manier om ze in te halen en bij te houden is met het vliegtuig. Na een korte intensieve training kan de achtervolging beginnen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01