tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite arrow head location arrow search cross persons euro load home flame stats-growth2 whatsapp laptop
Incentives

Inspirerende incentives in Europa

Incentives, een bijzondere en effectvolle blijk van waardering

Motiveer je medewerkers met de leukste incentives. Met een incentive kun je de mensen binnen je bedrijf motiveren om bepaalde doelstellingen te halen. Als ze deze hebben behaald worden ze beloond met een incentive. Vaak is de incentive in de vorm van een reis, de zogenaamde incentive reis.

Met een incentive reis of incentive bedrijfsuitje sla je twee vliegen in een klap. Je stimuleert en beloont de inzet van je werknemers en tijdens de reis kan er ook nog aandacht besteed worden aan teambuilding, zodat iedereen nog gemotiveerder terugkomt en verder gaat.

Reis af naar een zonnige stad in binnen- of buitenland of een stad vol bruisende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Berlijn, Lissabon, Amsterdam of Utrecht. Iedere stad biedt waanzinnige activiteiten en mooie onderkomens om er een spetterende incentive van te maken. Maar er zijn ook allerlei andere activiteiten te bedenken als incentive.

Weergave:

Aantal uitjes: 8

Filter 8 uitjes

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01