tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

In de stijl van Bob Ross® schilderen - mogelijk op elke locatie in Nederland

Wat ga je doen?

Welkom bij onze schilderworkshop! Leer stap voor stap onder leiding van een gecertificeerde docente een prachtig berglandschap te creëren in de stijl van de legendarische Bob Ross®.

Tijdens deze workshop van 2,5 uur krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om zijn of haar eigen schilderij te maken. We beginnen met het schilderen van de lucht en het water, waarna we ons richten op het creëren van een schilderachtige berg. Om het geheel nog levendiger te maken, zullen we ook dennenbomen toevoegen aan het landschap.

De locatie voor de workshop kan naar eigen keuze worden bepaald. Indien gewenst, kan de workshop plaatsvinden in ons atelier in Marknesse.

Zodra je tevreden bent met het eindresultaat en je berg naar wens is, zullen we elkaars Bob Ross® creaties bewonderen. Je zult merken dat iedereen op zijn of haar eigen unieke manier de schoonheid van de natuur en de vreugde van het schilderen ervaart. Het is geweldig om te zien hoe iedereen zijn eigen persoonlijke touch aan het kunstwerk geeft!

Nadat de workshop is afgelopen, mag je het kunstwerk mee naar huis nemen. Zo kun je je eigen meesterwerk van het berglandschap koesteren en bewonderen.

Houd er rekening mee dat de prijs van de workshop exclusief reiskosten is. We berekenen €0,50 reiskosten per kilometer vanaf Marknesse.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 40,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 100 personen
2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01