Improvisatie workshop
Energiek, dynamisch en vol humor

Zoek een activiteit

Creativiteit en hilariteit genoeg met een workshop improviseren

Denk aan de Lama’s van BNN en je wet ongeveer wat een workshop improvisatie inhoudt: creativiteit en hilariteit. Improviseren is namelijk hartstikke leuk, waarmee je ontzettend kunt lachen. Geconfronteerd worden met onverwachte situaties en je daar dan op een grappige manier uit redden door er een speciale wending aan te geven werkt altijd zeer verrassend.

Deze workshop staat garant voor vele lachsalvo’s in de groep waarmee jij je hebt aangemeld. Net iets anders dan een workshop creatief denken of een workshop acteren, maar minstens net zo leuk, omdat ook zeker hier de nodige creatieve oplossingen van je verwacht worden.

Net als bij een workshop theaterimprovisatie draait het om grensverlegging, teambuilding en op vermaak. Voor de meest komische taferelen moet je dit echt een keer meegemaakt hebben. Als teamuitje een van de leukste activiteiten om uit te proberen.

€ 35,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland en België
Een vrolijke teambuilding, waarin je groep onvergetelijk faalplezier heeft en iedereen elkaar van een onverwachte kant meemaakt. Deze workshop zal ook voor jouw groep een succes zijn. Hoe gaan jij en je collega’s om met nieuwe situaties? Je gaat ervaren dat je eerste impuls ook vaak de beste is.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, familie- of vriendendag is dit hèt uitje voor een geslaagde, interactieve, hilarische dag, geschikt voor alle leeftijden. In deze workshop begin je met wat energieke en grappige spelletjes om je creativiteit op gang te brengen en de onderlinge sfeer los en vrij te maken.
Vanaf € 19,95 per persoon
8 tot 150 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Ken je de Grote Improvisatieshow? Ruben van der Meer en Tijl Beckand improviseren daarin onder leiding van Froukje de Both met een paar aanwijzingen de meest grappige scènes. Het lijkt misschien lastig, maar met onze workshop heb je het improviseren zo zelf onder de knie.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Improvisatietheater als activiteit voor een bedrijfsuitje, teambuildingsdag of in het kader van het vergroten van de creativiteit. Een activiteit die garant staat voor energie, plezier, verbinding en creativiteit.  
Vanaf € 19,80 per persoon
8 tot 150 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Als je wilt lachen én iets wil leren, is onze improvisatie workshop de juiste keuze. Leer denken in mogelijkheden; ja, en...(in plaats van "ja, maar"), ga buiten je vaste patronen! In een hilarische 2,5 uur worden jullie flexibeler én zo grappig als op tv!
Vanaf € 29,95 per persoon
10 tot 30 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Het zal je maar overkomen: zit je net gezellig bij elkaar, wordt er een moord gepleegd op de circusdirecteur. En die moet jij nog oplossen ook! Gelukkig maar dat er vrienden, familie of collega’s aanwezig zijn om je daarbij te helpen.
€ 37,50 per persoon
8 tot 20 personen
Op elke geschikte locatie in de provincie Utrecht.
Wil je ècht iets bijzonders beleven? Ga als één team op avontuur in de wondere wereld van koning Oberon. Een schat, magie, een natuurlijk een prins(es)! Versla een blik boze monsters via rollenspel en heuse zwaardgevechten. Kortom, alle ingrediënten voor een speciale ervaring in de wereld à la Lord of the Rings.
€ 20,00 tot € 30,00 per persoon
6 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Nederland
Wil je met je collega's of vriendengroep een unieke ervaring waarin je wat hebt geleerd maar vooral heel veel met elkaar gelachen? Wil je eens zien wat je collega of vriend eens van een heel andere kant zien? Zet dan een workshop improvisatietoneel/theatersport op het programma dat tegelijkertijd leuk, lachen en een béétje spannend is, maar ook gaat over samenwerken, accepteren en doen!

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Catering Partytent Springkussen Feestlocaties