tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer quizzen
Ik hou van Holland - Quiz

Beoordelingen voor ik hou van holland - quiz

Gemiddeld een 9,4 uit 18 beoordelingen

9,3 Beleving
9,6 Begeleiding
9,3 Prijs/kwaliteit

Hollands Glorie Spelshow

Een hilarische avond die we met karaoke en de polonaise hebben afgerond

Als onderdeel van een tweedaagse studiebijeenkomst met onze schoolleiders hebben we een enorm leuke avond gehad. De spelleider bracht vanaf het eerste moment de sfeer er goed in. We hebben in groepen een heftige strijd gevoerd om de bokaal. Een hilarische avond die we met karaoke en de polonaise hebben afgerond!!

Door: Heidi

Wij houden van Holland - Welk team wint de trofee

Een en al oranje gekte, geweldig!

Wat heb ik genoten tijdens dit uitje, de ik hou van holland quiz was ronduit geweldig. Leuke opdrachten, puzzels en muziekrondes. De quizmaster, helaas geen Linda de Mol ;-), deed het erg leuk! Bedankt Uitjes en Eten!

Door: Robin

Ik hou van Kerst - Het kerstuitje voor op kantoor

Heerlijk (vals) meegezongen tijdens Ik hou van Kerst!

Afgelopen december deze quiz gedaan met het team van kantoor, de hele ruimte was prachtig versierd in kerststijl en we konden ook onszelf versieren met leuke hoedjes en slingers. De quiz was hilarisch en we hebben lekker (de meeste heel vals) meegezongen met de kerstklassiekers! Dit gezellige uitje is zeker een aanrader!

Door: Judith

Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Geweldige avond, in het teken van plezier!

Deze activiteit is enorm leuk om te doen met een grote groep. Er zit veel variatie in en de begeleiders presenteren dit met veel enthousiasme. Onder het genot van een hapje en drankje deze quiz aangaan tegen andere teams is natuurlijk geweldig. Echt een aanrader!

Door: Harrold

Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Leuk

haha, wat hebben wij een partij gelachen deze avond. Een gelikte presentatrice in een strak pak maakte onze avond al leuk. Vervolgens werden we in verschillende teams meegesleept in het echte programma: Ik hou van Holland. Voor het eerst in al die jaren werden de echte zangtalenten onder ons pas ontdekt. Ook onze hersenen konden aan de gang om de verschillende punten binnen te slepen. Na een spannende strijd kon er maar een team met de prijs naar huis!

Door: Hans

Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Heel leuk!

Leuke quiz met muziek beeld en natuurlijk het ik hou van holland rad! Zeker een aanrader!

Door: Tischka

Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Leuke luchtige quiz!

Ik en mijn collega's hebben zeer genoten van de quiz. De quiz zat goed in elkaar en had leuke opdrachten. Wij hadden zelf geen locatie maar door de goede hulp van het bedrijf hebben wij een mooie locatie gevonden in Eindhoven waar wij de activiteit gespeeld hebben. De presentator straalde veel enthousiasme uit wat de sfeer ten goede kwam. Wij hebben een zeer leuke avond gehad!

Door: Puck

Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Leuke quizz

Via deze site uitgekomen bij een ontzettend leuke Hollandse quizz. Deze quiz is echt zoals het tv spel. Noem de rondes die daar gespeeld worden maar op en ze zitten er in. Ook de spelbegleider deed echt goed mee. Het was als of Linda de Mol er stond! Zo veel enthousiasme werd er gebracht en natuurlijk was alles met humor erbij.

Door: Theo

Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Ik hou van Holland!

Wat een leuk idee ze nemen kei veel leuke dingen mee om je te vermaken met een spel! Ideaal voor ons bedrijfsuitje heel de dag gelachen

Door: Kim

Gek op Holland Quiz / Spelshow - Mogelijk op elke locatie in Nederland

Gek op Holland

Als je van Ik Hou Van Holland houdt is dit echt de ideale quiz! Alle elementen zitten er in en zijn leuk om een keer zelf te spelen. De Hollandse kennis wordt opgehaald en zelfs wat nieuwe dingen opgestoken. Ook de presentatie werd leuk gedaan. Wij hebben een geslaagde middag gehad.

Door: Lindsay
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01