tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Ik Hou van Holland - Gezellig oer-Hollands Event

Omschrijving

Leuke, afwisselende activiteiten in combinatie met een populaire quiz komen samen in het Ik Hou van Holland Event! Door het meedoen aan allerlei gezellige spelletjes met oer-Hollandse thema’s, kunnen de teams bouwstenen verzamelen waarmee je een prachtig grachtenpand gaat opbouwen.

Een happening vol verrassingen, waarbij tegelijkertijd je kennis van Holland zeer uitgebreid wordt getest. Nadat duidelijk is geworden welk team hun grachtenpand als eerste heeft afgebouwd volgt een hilarische ontknoping met het bekende Rad van Avontuur. Spanning, gezelligheid, kennis, teambuilding en vooral hilariteit zijn de belangrijkste ingrediënten van dit gevarieerde spektakel.

Dit Ik hou van Holland arrangement is geschikt als vriendenuitje of als vrijgezellenfeest, maar is ook een goede optie voor een bedrijfsuitje of familie-uitje. Te organiseren in Eindhoven, maar op aanvraag ook elders in Nederland.

Details van het uitje

Vanaf € 34,- per persoon
15 tot 150 personen
Vanaf 2.5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01