starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Ibiza armbanden kids - Kinderfeestje thuis

Wat ga je doen

Het kan soms een hele uitdaging zijn om een leuke en originele invulling te geven aan het kinderfeestje. Zoek niet langer want je hebt nu echt iets leuks, creatiefs en origineels gevonden! De Ibiza sieraden voor kids!

Voor de kids van 4 t/m 9 jaar

We gaan aan de slag met 4 armbanden en 1 ketting! We nemen hiervoor veel leuke kralen mee. Aan elke armband komt een mooie bedel. De 4de armband wordt een mooie naam of tekst armband.
Tot slot gaan we aan de slag met een mooie ketting. De ketting is van suède, ook het suède nemen we mee in diverse kleurtjes. Aan de ketting komt een mooie bedel van een lolly of ijsje.

Voor de kids van 10 jaar en ouder

Tijdens deze workshop gaan we een de slag met een mooi tekst sieraad, een tekst sleutelhanger en een armband van gekleurd koord met een bedel. De teksten slaan de kids er zelf in met een hamer. Zo gaat iedereen met een uniek item naar huis. Zo is deze workshop geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Wat gaan we maken?

  • Tekst ketting met 1 suède koord (keuze uit veel kleurtjes)
  • Tekst sleutelhanger
  • Armband van koord met bedel of kwastje

Extra opties:

Dit leuke kinderfeestje is uit te breiden met glitter tattoos of hair feathers zetten. In combinatie met een kinderfeestje gelden hiervoor de volgende prijzen:

  • Glitter tattoo: € 2,25 per kind
  • Hair feather: € 4,50 per kind

Dit zijn echte veren van hoge kwaliteit. Daardoor kunnen ze behandeld worden als gewoon haar. Dus de veren kunnen gewoon gewassen en geföhnd worden.

Vrijblijvend meer informatie ontvangen

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

Er is een ongeldig jaartal ingevuld
Vul een geldig e-mailadres in
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01