tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Huur een elektrische fiets – Wij komen naar je toe

Wat ga je doen?

Organiseer je een fietstocht met een groep? Dan is het net zo makkelijk voor iedereen een goede fiets op locatie te laten bezorgen. Dat bespaart een hoop gedoe. Of je nou een fietstochtje door een stad of natuurgebied wilt plannen, of de fietsen wilt gebruiken als vervoersmiddel van A naar B. Wij komen ze brengen!

Wij hebben een grote vloot aan fietsen in ons assortiment. Hierdoor kunnen wij elke groep voorzien van kwaliteits fietsen. Wij hebben de volgende soorten voertuigen in ons assortiment:

  • stadsfietsen 
  • elektrische fietsen
  • elektrische stoere fatbikes
  • E-choppers
  • E-fatbikes

Van alle voertuigen hebben wij grote aantallen in beheer en allen kunnen wij op elke gewenste locatie in Nederland en Belgie leveren en eventueel op een andere locatie weer ophalen. Hierdoor kun je een dagprogramma in elkaar zetten waarbij we de voertuigen op plek A leveren en weer op plek B ophalen. Ook is het mogelijk om de voertuigen voor een langere periode te huren.

Mochten jullie hulp nodig hebben om een dagvullend programma te verzorgen naast de verhuur van fietsen dan kunnen wij hier uiteraard ook mee helpen. Spellen, bustransfers en horecalocaties regelen is voor ons zo gedaan.

Door een fiets bij ons te huren ben je van alle gemakken voorzien. Gaat er wat mis onderweg? Dan staat het onderhoudsteam voor je klaar voor reparaties!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 22,50 tot € 35,- per persoon (incl. BTW)
20 tot 200 personen
Vanaf 1 uur
Wij bezorgen fietsen op elke locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01