tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Hunted - de tabletgame

Wat ga je doen?

Er heeft een ontsnapping plaatsgevonden in de locale gevangenis. De criminelen willen nog snel een slag slaan om vervolgens te pensioneren op een tropisch eiland. Gelukkig zijn er een aantal fanatieke premiejagers die voor dit plan een stokje willen steken. Je speelt tijdens dit spel zowel de premiejager als de crimineel. Halverwege wordt er gewisseld van rol. Met een tablet en GPS probeer je als premiejager de criminelen zo snel mogelijk te vinden en als crimineel probeer je zo lang mogelijk uit handen te blijven van de premiejagers.

Dit spel is geschikt voor actieve personen. Er wordt namelijk flink rondgerend.
Je eigen spelbegeleider ontvangt je op de afgesproken locatie, waarna een korte introductie plaatsvindt met uitleg over de tablet en de opdrachten. Vervolgens wordt je op pad gestuurd en kan het spel beginnen!

We sluiten deze tatbletgame af met een drankje per persoon. Terwijl jullie de tijd hebben om alles nog eens onderling te bespreken, bekijkt de spelbegeleider welke teams het best hebben gepresteerd. Behalve eeuwige roem hoort daar uiteraard een mooie prijs bij! 

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,50 per persoon (incl. BTW)
16 tot 200 personen
2,5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01