tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer tochten
Huifkartocht

Geniet van een heerlijke buitenrit met paard en wagen

Met paard en huifkar langs paden en wegen

Heerlijk relaxed op een sukkeldrafje met paard en wagen op pad om de landelijke omgeving te ontdekken. Hoog op het verlanglijstje van menig familie-uitje, maar ook als bedrijfsuitje zeer geschikt om even te onthaasten. Bovendien ben je niet afhankelijk van mooi weer, omdat een huifkar altijd overdekt is.

Lees verder

Een rit met de huifkar versterkt het nostalgische gevoel, alsof je 100 jaar teruggaat in de tijd toen alles in Nederland nog niet zo gemotoriseerd was. Vind je het te stil, kan eventueel tegen een bepaalde meerprijs een muzikant mee aan boord gaan met bijvoorbeeld een accordeon. Natuurlijk kan er onderweg voor drank gezorgd worden met tussendoor een lekkere picknick of barbecue.

Er zijn kleinere en grotere huifkarren die tot zelfs 40 personen kunnen vervoeren, leuk ook voor een bruiloft. Huifkartochten worden ook aangeboden in combinatie met andere activiteiten.

Weergave:
2 huifkartochten

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01