tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer tochten
Huifkartocht

Geniet van een heerlijke buitenrit met paard en wagen

Verken de omgeving in stijl - Huifkartochten

Stap aan boord van een gezellige huifkar en laat je meevoeren op een ontspannend avontuur door de prachtige landschappen. Of je nu op zoek bent naar een familie-uitje of een bedrijfsuitje, een huifkar tocht is de perfecte manier om te onthaasten en te genieten van het ritme van de natuur.

Ontdek het platteland

Met het geluid van hoefgetrappel en het zachte gekraak van de huifkar, geniet je van een rustige rit langs kronkelende paden en schilderachtige wegen. Laat je betoveren door het rustieke landschap terwijl je ontspannen achterover leunt onder de beschutting van de huif. En het beste van alles? Het maakt niet uit welk weer het is, want onze huifkarren zijn altijd overdekt.

Nostalgisch genieten

Een rit met de huifkar brengt je terug naar een tijd waarin het leven eenvoudiger was en de landschappen ongerept. Het is alsof je een stap terug doet in de tijd, naar een tijd waarin de wereld nog niet zo gehaast was. Terwijl je geniet van de rustige rit, kan er gezorgd worden voor verfrissende drankjes en lekker hapjes, of je kunt op verzoek genieten van een ontspannen picknick onderweg.

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring en reserveer vandaag nog jouw huifkartocht!

Weergave:
1 uitje
Tonen
Vanaf € 20,- per persoon
2 tot 12 personen
Koningslust
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01