starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Huifkartocht

Beleef zelf een gezellige huifkartocht

Met paard en huifkar langs paden en wegen

Heerlijk relaxed op een sukkeldrafje met paard en wagen op pad om de landelijke omgeving te ontdekken. Hoog op het verlanglijstje van menig familie-uitje, maar ook als bedrijfsuitje zeer geschikt om even te onthaasten. Bovendien ben je niet afhankelijk van mooi weer, omdat een huifkar altijd overdekt is.

Een rit met de huifkar versterkt het nostalgische gevoel, alsof je 100 jaar teruggaat in de tijd toen alles in Nederland nog niet zo gemotoriseerd was. Vind je het te stil, kan eventueel tegen een bepaalde meerprijs een muzikant mee aan boord gaan met bijvoorbeeld een accordeon. Natuurlijk kan er onderweg voor drank gezorgd worden met tussendoor een lekkere picknick of barbecue.

Er zijn kleinere en grotere huifkarren die tot zelfs 40 personen kunnen vervoeren, leuk ook voor een bruiloft. Huifkartochten worden ook aangeboden in combinatie met andere activiteiten.

Getoonde uitjes 1 - 1 van 1

Wij verzorgen ritten met Friese paarden en een Weijmann Wagonette; een comfortabel, apart rijtuig welk bij alle weersomstandigheden gebruikt kan worden (rondom kan een doorzichtig zeil neergelaten worden).

Prijs
Op aanvraag
Aantal
2 tot 12 personen
Locaties
Koningslust
Bekijk uitje Sla dit uitje op in je favorieten Bewaar

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01