starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Hoe schrijf ik een goede uitnodiging voor een bedrijfsuitje of teamuitje?

Na veel wikken en wegen heb je dan eindelijk een activiteit gekozen voor het (jaarlijkse) bedrijfsuitje. Dan nu de uitnodiging nog. Wat moet er allemaal instaan? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Datum

Iedereen heeft het druk en agenda’s lopen snel vol. Kom dus meteen met een datum, zodat iedereen deze dag vrij kan houden. In sommige gevallen kan het verstandig zijn de datum al vast te leggen voor het uitje gekozen is. Dan spreken we van een vooraankondiging. Dit mag best al een aantal maanden van tevoren.

Programma

Misschien ligt het voor de hand, maar vermeld duidelijk waar en op welk tijdstip iedereen moet verzamelen. Spreek je af bij de ingang of in de kantine? Over dit soort details kan snel verwarring ontstaan.

Daarnaast is het prettig om een programma mee sturen, in ieder geval globaal. Niet iedereen houdt namelijk van verassingen en dan geeft het houvast in ieder geval te weten hoe laat de lunch is (of de koffiepauze).

Vervoer

Hoe komt iedereen op locatie? Wordt er voor vervoer gezorgd of reist iedereen op zijn eigen houtje?

Dresscode

Ook als je uitje een verrassing is, is het handig om alvast de gewenste kledingkeuze door te geven. Sportief, sjiek of oude vodden?

Dieetwensen

Tegenwoordig zijn er veel mensen met een gluten- of lactose-intolerantie, of die bijvoorbeeld een vegetarisch dieet volgen. Het is aan te raden hier rekening mee te houden door er van tevoren naar te vragen. Je zult maar een vleesproeverij gaan doen met een groep vegetariërs.

Aanmelden/afmelden

Moeten collega’s zich nog aanmelden voor het uitje? En zo ja, bij wie en voor wanneer? Andersom geldt: bij wie moeten ze zijn als ze (op het laatste moment) verhinderd zijn? Noteer zelf de telefoonnummers van de deelnemers en geef aan wie de contactpersoon is.

Wie is er welkom?

Vermeld duidelijk voor wie het uitje bedoeld is. Alleen medewerkers of ook partners? En komen er ook klantenrelaties of zijn alleen directe collega’s uitgenodigd?

Hoe verstuur je de uitnodiging?

Een uitnodiging per mail is natuurlijk de makkelijkste manier. Maar is het ook de leukste? Er bestaan heel veel bijzondere manieren, zoek maar eens op internet. Extra grappig is het om in je uitnodiging het thema van het uitje te verwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een miniatuurautootje bij een dagje DAF-rijden?

Wij wensen je alvast veel plezier op je bedrijfsuitje!

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01