tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Hindernisbaan

Neem hindernissen als een pro

Trotseer de hindernisbaan en laat zien wat je kan

Een hindernisbaan is een uitdagend parcours vol heftige hindernissen. Deze baan wordt vaak ingezet bij een leuke zeskamp of is als onderdeel opgenomen in een challenge parcours. Het kan een steile stormbaan zijn, een gladde zeephelling, een klimwand of een bungeerun, of een combinatie hiervan. Heb je vragen over een hindernisbaan uitje? Kijk dan eens bij de meestgestelde vragen.

Uiteraard een sportieve activiteit en als groep goed voor een stukje teambuilding. Maar ook als gezellig vriendenuitje of voor het organiseren van een uitdagend vrijgezellenfeest een prima activiteit om je bij uit te leven.

Hindernisbanen heb je dus in allerlei soorten en maten en soms lijken ze moeilijker dan ze zijn. Maar het is ook weleens andersom en dat maakt de uitdaging alleen maar groter. Ook kunnen ze bij een survivaltocht of een bootcamp ingezet worden. Ze kunnen eventueel ook op een eigen gekozen locatie opgebouwd worden.

Filter 13 uitjes
Weergave:

Er zijn 13 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 20,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kamerik
Korte omschrijving

Voor iedereen die het oergevoel van het platteland wil beleven, hebben wij bij ons in Kamerik de Polderchallenge in het leven geroepen. Wanneer jullie als teamuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of als vrijgezellenfeest je gaan wagen aan dit challengeparcours, moet je over drie kwaliteiten beschikken, namelijk: snelheid, behendigheid en pure kracht.

Tonen
€ 19,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kamerik
Korte omschrijving

Yes! Hij of zij gaat trouwen en dan komt er een vrijgezellenfeest. Leef je samen als groep uit tijdens de poldersport/polderchallenge onderdelen in de polder.

Tonen
Vanaf € 19,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Onze Challenge Day is een dag vol uitdagende outdoor activiteiten. Dus nodig je collega's, vrienden of familie uit voor een dag vol spel en plezier! Even met zijn allen je lekker uitleven met drie grote en drie kleine buitenactiviteiten die jullie zelf mogen uitkiezen. Denk aan hindernisbanen, kracht wedstrijden, levend tafelvoetbal en sport.

Tonen
€ 13,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Met de activiteit touwbaan survival wordt u door onze instructeurs naar steeds grotere hoogte geleid en ontdekt u wat u allemaal in uw mars heeft. Door verschillende touwparcoursen te bedwingen verlegt u geleidelijk uw grenzen.

Tonen
€ 37,50 per persoon
Vanaf 16 personen
Stadskanaal
Korte omschrijving

Met je collega’s een onvergetelijk bedrijfsuitje beleven waarbij het programma bestaat uit een leuke mix van stoere activiteiten, teambuilding, lounge activiteiten en uiteraard een goed verzorgde catering. Pagedal Adventure Park is de ideale locatie voor een all-inclusive bedrijfsuitje.

Tonen
Vanaf € 47,80 per persoon
Vanaf 30 personen
Hoorn (NH)
Korte omschrijving

Vlieg, spring en ren over dit uitdagende parcours van onderdelen tijdens je eigen versie van Stormbaan Run! Onderdelen die allen twee dingen gemeen hebben; Groot en Extreem! In teams ga je op jacht om de andere teams te verslaan. Maar weet jouw team wel compleet de finish te halen? In ieder geval probeer je zo snel mogelijk de verschillende onderdelen af te leggen op kracht, teamspirit en doorzettingsvermogen!

Tonen
Vanaf € 24,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Almere
Korte omschrijving

Een uitje bij ons staat garant voor uitdaging, avontuur, gezelligheid en is geschikt voor jong en oud. Ontspanning en hilariteit alom!
Pijl en boog schieten, een natuurwandeling waarbij je zelf je voedsel bij elkaar gaat schrapen of balanceer je liever over de waterswing en de junglebrug, er is van alles mogelijk tijdens dit unieke uitje waarbij plezier en ontspanning voorop staat.

Tonen
Vanaf € 18,50 per persoon
Vanaf 40 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Locatie geregeld en op zoek naar een activiteit die leuk en stoer is en bijdraagt aan teambuilding? Wij bieden exclusief voor uw bedrijf een parcours met allerlei obstakels voor teams en/of individuen.

Tonen
€ 39,50 per persoon
8 tot 200 personen
Tholen
Korte omschrijving

Kruip in de huid van een echte strijder en ga de strijd aan met familie, collega's of vrienden. Tijdens de Hunger games worden er 4 activiteiten gedaan.

Tonen
€ 55,- per persoon
8 tot 25 personen
Tholen
Korte omschrijving

Gaat er iemand trouwen en haalt hij altijd geintjes uit?! Dan is dit de kans om de vrijgezel eens goed aan te pakken en hem een onvergetelijke dag te geven. Tijdens het Jackass arrangement zullen er twee teams gemaakt worden die strijden voor de overwinning tijdens de Gladiator, paintball, vatenparcours en de kratstapeltoren.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01