homestarshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailsearchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencross
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Voeg 1001 toe aan je startscherm

Voeg toe

Hindernisbaan

Geen hindernis te hoog met deze uitdagende hindernisactiviteiten

Trotseer zeephelling, evenwichtsbalk en sweeper op de hindernisbaan

Een hindernisbaan is een uitdagend parcours vol heftige hindernissen. Deze baan wordt vaak ingezet bij een leuke zeskamp of is als onderdeel opgenomen in een challenge parcours. Het kan een steile stormbaan zijn, een gladde zeephelling, klimwand of een bungeerun.

Uiteraard een sportieve activiteit en als groep goed voor een stukje teambuilding. Maar ook als gezellig vriendenuitje of voor het organiseren van een vrijgezellenfeest voor mannen een prima activiteit om je bij uit te leven.

Hindernisbanen heb je dus in velerlei soorten en maten en soms lijken ze moeilijker dan ze zijn, maar ook andersom en dat maakt de verrassing alleen maar groter. Ook kunnen ze bij een survivaltocht of een bootcamp ingezet worden. Ze kunnen vaak ook op een eigen gekozen locatie opgebouwd worden.

Getoonde uitjes 1 - 5 van 5

Sportief vrijgezellenfeest voor "Echte Mannen"!

Dit actieve vrijgezellenfeest gaat de bruidegom-in-spé nog lang heugen! Want één ding is zeker: hij krijgt het zwaar te verduren. In teams gaan jullie de strijd aan, waarbij alles draait om wie er het sterkste is.

Prijs
€ 27,50 per persoon
Aantal
8 tot 25 personen
Plaats
Mogelijk op elke gewenste locatie in het midden van het land of op onze locatie in Veenendaal, Leusden of Soest.

Stormbaan Run Hoorn! - Welk team weet de finish te halen?

Vlieg, spring en ren over dit uitdagende parcours van onderdelen tijdens uw eigen versie van Stormbaan Run! Onderdelen die allen twee dingen gemeen hebben; Groot en Extreem! In teams gaat u op jacht om de andere teams te verslaan maar weet uw team wel compleet de finish te halen? In ieder geval probeert u zo snel mogelijk de verschillende onderdelen af te leggen op kracht, teamspirit en doorzettingsvermogen!

Prijs
€ 39,95 tot € 54,50 per persoon
Aantal
Vanaf 30 personen
Plaats
Hoorn

Polderchallenge in Kamerik bij Boerderij de Boerinn

Voor iedereen die het oergevoel van het platteland wil beleven, hebben wij bij ons in  Kamerik de Polderchallenge in het leven geroepen.
Wanneer jullie als teamuitje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, familie-uitje of als vrijgezellenfeest je gaan wagen aan dit challengeparcours, moet je over drie kwaliteiten beschikken, namelijk: snelheid, behendigheid en pure kracht.

Prijs
Vanaf € 19,50 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Kamerik

De enige echte Wipeout van Nederland: een unieke ervaring!

Het enige echte Wipeout parcours van Nederland vind je hier in het midden van het land! Met obstacles zoals de Big Red Balls, Sucker Punch en de Dizzy Dummy die je vast van TV kent.

Prijs
€ 50,00 per persoon
Aantal
Vanaf 10 personen
Plaats
Zoelen

The Experience: voor groepen vanaf 100 personen

Een groot gezelschap van meer dan 100 personen en je weet niet wat te kiezen? Laat hen dit dan zelf doen in ons programma The Experience.

Prijs
€ 50,00 per persoon
Aantal
Vanaf 100 personen
Plaats
Zoelen

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01