tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather

Hightech Communication Box

Omschrijving

Communicatie is één van de belangrijkste onderdelen van een goede samenwerking. Beschikt jouw team over stalen zenuwen en lukt het jullie om te presteren in een stressvolle situatie? Dan is deze Hightech Communication Box de perfecte uitdaging voor jullie!

Een gesloten hightech koffer in een kamer vol rook is het ultieme ingrediënt om een stressvolle situatie te creëren. Redden jullie het om binnen de vastgestelde tijd de Hightech Communication Box te ontmantelen? Dit lukt alleen door goed te communiceren met je eigen team. Wanneer jullie de Hightech Communication Box openen begint er direct een timer te lopen. En denk eraan… communication is key!

De Hightech Communication Box bevat veel verschillende onderdelen. Het is de bedoeling dat jullie de taken op de juiste manier verdelen waardoor er geen tijd verloren gaat. Weet iedereen wat elkaars kwaliteiten zijn? Deze Hightech Communication Box is speciaal door ons ontworpen en is hierdoor uniek in Nederland. Deze Communication Box wordt vaker ingezet door communicatiecoaches en tijdens teambuildingsactiviteiten.

Ontmantelen jullie de Box door goed te communiceren en de taken op de juiste manier te verdelen?

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het pakket

€ 34,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
1 tot 2 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in Nederland

Gemiddeld een 9,5 uit 10 beoordelingen

9,8 Beleving
9,6 Begeleiding
9,0 Prijs/kwaliteit

Spannend

Stalen zenuwen.. Ja dat is wat we nodig hadden deze middag. We zijn in 2 teams te werk gegaan om een bom vroegtijdig te stoppen. En nee, dit was geen eitje. Alleen door middel van uiterste concentratie en goede samenwerking is het mogelijk om de vele puzzels en meer op te lossen! De goedlachse begeleider kan je af en toe voorzien van een kleine tip waardoor je weer een beetje naar adem kunt happen haha. Conclusie is dat we een super middag hebben gehad met zijn alle en dat we het andere groepen, mensen heel erg aanraden!

Door: Willem

Heel leuk!

Een bom ontmantelen en de tijd zien aftikken! Erg spannend! Zeker een aanrader!

Door: Wanda
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01