starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Highlandgames in Bergharen

Wat ga je doen

Roep je clan van vrienden of collega’s bij elkaar en ga in teams de strijd aan op verschillende stoere onderdelen.

Waan je voor een paar uur in Schotland als je je waagt aan een uitdagend parcours vol ruige onderdelen als boomstamwerpen, kilthangen en vaten rollen. Strijd tegen elkaar op het gebied van doorzettingsvermogen en behendigheid.

Wijs een teamcaptain aan die jullie in vol ornaat inclusief kilt tot grote hoogten zal doen stijgen. Teamspirit, sportiviteit, activiteit en gezelligheid gaan hand in hand met deze outdoor activiteit op een toplocatie in Gelderland. Uitgestreden? Sluit af met een lunch, borrel of maaltijd. Voor ieder tijdstip en budget zijn er mogelijkheden voor eten & drinken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01