tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer meerkampen
Highland Game

Traditionele Schotse spellen waarbij het draait om snelheid, sterk en soepel zijn

Waan je op de Schotse Hooglanden en speel de stoerste highlandgames

Schotland proeven in Nederland? Die kans krijg je volop kans met het spelen van de Highland Games. Ze zijn zeer geschikt als vrijgezellenfeest (verkleedpartijtje?), actief bedrijfsuitje of een familiedag. Jong en oud kunnen zich volop uitleven in de spellen.

Lees verder

Highland Games zijn een typisch Schotse bezigheid. Ze bestaan uit een unieke combinatie van cultuur, sport en sociaal plezier, en vinden oorspronkelijk plaats in de zomermaanden. Volgens de overlevering werden de eerste Highland Games al in de 11e eeuw gehouden. Ook in de 21ste eeuw bieden de spellen echter nog volop amusement. Je gaat bijvoorbeeld touwtrekken, boomstam werpen, schapen drijven, boogschieten of hoefijzer werpen. Lekker stoer en lekker buiten. De kilt is optioneel.

Werk samen met je clan, slaak een Schotse yell en laat je helemaal gaan. De Highland Games zijn vaak te boeken als arrangement, dus met lunch vooraf of diner na.

Weergave:
8 uitjes
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.7 uit 1 beoordeling

Highland Games - Waan je op de Schotse Hooglanden!

Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Moordrecht, Rotterdam, Ermelo, Nuenen, Ewijk
Bekijk uitje
3 mannen spelen highland games Tonen
€ 29,50 per persoon
15 tot 100 personen
Arnhem, Lochem, Beekbergen, Nieuw Heeten
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01