High tea workshop
Een smakelijke belevenis

Zoek een activiteit

Bereid een High Tea geheel volgens Engelse traditie tijdens een gezellige workshop

Leer zelf alle ins & outs en do’s & don’ts over de lekkerste hartige en zoete lekkernijen die onderdeel zijn van een typische Engelse High tea. En je gaat ze natuurlijk ook zelf maken en nog belangrijker, je gaat ze ook lekker opeten onder het genot van een heerlijk kopje thee.

Een high tea workshop kent een hoog gehalte aan gezelligheid en dus is deze speciale workshop met name onder vrouwen bijzonder gewild. Niet alleen als vriendinnenuitje of familie-uitje, maar ook als teamuitje of als vrijgezellenfeest voor dames met een goed e smaak.

Je gaat aan de slag met de beste ingrediënten en je creëert smaakvolle hapjes. Je doet daarbij erg veel indrukken op, zodat je later eventueel in staat bent ook thuis een gezellige high tea te organiseren. Zit het werk er op, ga je in een leuke, sfeervolle setting van prachtig servies heerlijk genieten van al dat lekkers.

€ 36,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Zoek je een creatief uitje met food? Kom dan gezellig naar ons atelier in Leiden. Tijdens workshop zelf High Tea maken, leer je diverse soorten high-tea hapjes te maken. Je kunt hierbij denken aan quiche, scones, mini trifles, petit fours, sandwiches, cakepops etc.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Wil je iedereen verrassen met de heerlijkste zoete en hartige hapjes die óók gezond zijn? Dan is deze workshop perfect voor jou! Leer lekkere en verantwoorde hapjes maken voor verjaardags en andere feestjes. Tijdens deze workshop krijg je alle informatie over gezonde voeding en onder andere de invloed van geraffineerde suikers in ons eten.
Vanaf € 45,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Bij u aan huis of iedere andere gewenste locatie
Een kookworkshop is altijd een goed idee. Op ongedwongen wijze kennis maken met nieuwe recepten en bereidingstechnieken. Wij zorgen voor een duidelijke uitleg en begeleiding. Daarna gaan jullie onder het genot van een drankje en een hapje zelf aan de slag.
€ 35,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Tijdens deze workshop maken jullie samen een heerlijke Engelse high tea. Je leert een aantal typische high tea gerechten en hapjes te maken zoals een scone met clotted cream en jam of een komkommer sandwich. Daarna uiteraard samen genieten van alle zelfgemaakte hapjes. Een high tea is altijd een feestje. Leuk, lekker en reuze gezellig!
€ 24,00 tot € 28,00 per persoon
4 tot 100 persoon
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Bent u op zoek naar een leuke activiteit of heeft u iets te vieren? Voor het gehele gezin, vrienden, familie of collega's dan zijn de kookworkshops van Kookparty een echte AANRADER!
Vanaf € 43,00 per persoon
8 tot 100 personen
Onze kookstudio in Amsterdam is een prettige plek waar mensen in een ontspannen sfeer samen werken aan een heerlijke maaltijd. Na een gastvrij ontvangst met een lekker drankje en uitleg over het programma gaan jullie aan de slag.
Vanaf € 42,50 per persoon
10 tot 100 personen
Onze High Tea aan de werf munt uit door haar gezelligheid. Zoete en hartige lekkernijen die je samen met elkaar klaarmaakt en serveert, gecombineerd met een verrukkelijke thee.
€ 41,50 per persoon
10 tot 30 personen
Voor een relaxte ochtend of middag met vriendinnen of collega's kun je kiezen voor onze heerlijke high tea workshop. Een ongedwongen kookworkshop gevolgd door een gezellige high tea maaltijd. Heel geschikt als teambuildings activiteit of vrijgezellenfeest die in de ochtend of (na)middag moet plaatsvinden.

Vind hier Alles voor een Feest

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

alles voor een feest 
Alles voor een feest

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties