tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer workshops met eten en drinken
High tea workshop

Bereidt samen de heerlijkste zoetigheden en hartige hapjes

Beleef een onvergetelijke High Tea Workshop

Liefhebbers van Engelse high tea opgelet. In een sfeervolle setting leer je tijdens deze workshop hoe je de zoete en hartige lekkernijen voor een traditionele high tea samenstelt, bereid en serveert. Je gaat aan de slag met de beste ingrediënten en prachtig servies. Uiteraard is het na het kokkerellen gezellig genieten met elkaar van al het lekkers dat je samen hebt gemaakt.

Een culinaire reis

Tijdens onze workshop ga je aan de slag met de beste ingrediënten en prachtig servies om een scala aan verrukkelijke gerechten te creëren. Denk aan kleine taartjes, bonbons, mini-quiches, sandwiches, wraps, brownies en nog veel meer. Elk gerecht wordt met zorg en aandacht bereid en prachtig gepresenteerd, precies zoals het hoort bij een traditionele high tea.

Samen genieten

Na het kokkerellen is het tijd om te genieten van al het lekkers dat je samen hebt gemaakt. Neem plaats aan een mooi gedekte tafel en geniet samen met je medekoks van een heerlijk kopje koffie of thee, terwijl je je tegoed doet aan de smaakvolle creaties die voor je staan.

Een onvergetelijke ervaring

Onze High Tea Workshop biedt niet alleen een culinaire ervaring, maar ook een gezellige en ontspannen middag met vrienden, familie of collega's. Of je nu een liefhebber bent van zoet of hartig, er is voor ieder wat wils. Geniet van de heerlijke gerechten, het gezelschap en de sfeer van een traditionele Engelse high tea.

Klaar om je culinaire horizon te verbreden en te genieten van een heerlijke middag vol smaak en gezelligheid? Boek nu een van onze workshops en laat je verrassen door de magie van een echte high tea ervaring!

Weergave:
3 high tea workshops
Tonen
€ 45,- per persoon
8 tot 50 personen
Wij komen op locatie in Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 3 beoordelingen

High tea workshop aan huis

€ 25,- tot € 75,- per persoon
4 tot 100 personen
Wij komen op locatie in de provincie Utrecht
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01