tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Het perfecte plaatje in Den Bosch - Hoe maak je mooie foto's met je mobiel?

Wat ga je doen?

Weet jij het perfecte Instagram shot te maken of wellicht het nieuwe kunstwerk boven de bank? Den Bosch is de mooiste stad voor het maken van deze perfecte foto, nu alleen de skills nog. Heb jij die in huis?

We trappen af met de tips en tricks voor het maken van de beste foto’s met je mobiele telefoon. Samen met deze tips en de plattegrond ga jij met je team het centrum bezoeken en kom je op de mooiste plekken. Of beter gezegd, ga jij op zoek naar de mooiste plekjes en hotspots.

Maar nu komt het.

Nu komt de uitdaging voor jou en je team. Wij geven je een aantal aspecten mee waaraan jullie foto's moeten voldoen om de hoofdprijs binnen te slepen. Deze aspecten worden vooraf bepaald en met de organisatie afgestemd. Het thema kan worden gecombineerd met jullie bedrijfsactiviteiten of wij bepalen deze voor jullie.

Je maakt met jouw team een drieluik en deze samen met de toelichting stuur je naar ons toe. We bekijken de afbeelding met zijn alle en maken de winnaar bekend.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 18,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
Ongeveer 2 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01