tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Het mysterie van de Zweethut - een ware natuursauna beleving

Wat ga je doen?

Stel je voor: een plek, midden in het bos. Er brandt een vuur en samen zitten we rond het knisperende hout en de opwarmende stenen in de vlammen. Laptops zijn weg en mobiele telefoons staan uit. Dit is een plek om in het hier-en-nu te komen. Om tussen alle drukte en waan van de dag opnieuw met elkaar te verbinden. Wat het ook is: wij denken graag met je mee over een bezoek met je team, afdeling of bedrijf aan de mystieke zweethutten. 

Na een tijdje gaan we samen in badkleding de zweethut in. De zweethut lijkt op een iglo, gemaakt van wilgentenen met dikke dekens er overheen. Binnen wordt het donker en erg warm. Een soort natuursauna, gebaseerd op eeuwenoude tradities van volkeren over de hele wereld. De zweethut gaat over open staan voor nieuwe dingen en buiten je comfort zone durven komen. Het is voor iedereen die toe is aan de volgende stap met hun afdeling of team, voorbij de oppervlakkigheid, de haastige targets en de stress.

Al enkele jaren begeleiden we groepen (collega’s, vrienden of persoonlijke-ontwikkelingsprogramma’s) met hun avonturen in de zweethut. De kern van een ceremonie is gebaseerd op een van de oudste religies ter wereld: het geloof in de natuur. Hierbij gaan we er van uit dat wij met elkaar onderdeel zijn van een groter geheel. Alles is met elkaar verbonden. Tijdens onze bijeenkomsten gaat het dan ook niet om de persoonlijke processen, maar om ons te herinneren wie we gezamenlijk zijn. Dit geeft een enorm gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur met al haar wijsheid en schoonheid.

De zweethut is een onvergetelijke ervaring en we hebben vaak gezien dat het een onuitwisbare positieve indruk maakt op deelnemers. Maar niet op de standaardmanier. Dit is geen klassiek teamuitje met alcohol en bitterballen. Het is niet voor iedereen. De zweethut is voor hen die diepgang, oprechtheid en verbinding zoeken.

Waarom is een zweethut ceremonie de perfecte teamdag?

  • Leer elkaar opnieuw en veel beter kennen
  • Deel samen een ervaring die je nooit meer vergeet
  • Weg van de haast en de drukte in de stilte van de natuur
  • Maak ruimte voor diepere thema’s in je organisatie
  • Duur en invulling wordt aangepast aan je wensen
  • Besloten privé-terrein en gratis parkeren

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 2.499,- per groep (incl. BTW)
15 tot 40 personen
2 tot 8 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01