tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Omschrijving

Jouw familie, collega's , vrienden of vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten in dit intrigerende spel. Met dit avond- of dagvullende programma is je uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier!

Tijdens dit spel is er één mol, en de rest van de spelers proberen zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen. Aan het einde van het spel wint de speler die de juiste mol weet te ontrafelen.

Onder begeleiding van een enthousiaste spelbegeleider zijn jullie ongeveer 2 tot 2,5 uur bezig. We spelen op een locatie waar jullie willen. Dit kan een huiskamer, zaaltje of een door ons geregelde locatie zijn. Uiteraard is het mogelijk om uit te breiden met een borrel of diner.

Dus waar wacht je nog op? Neem via onderstaand formulier contact op voor een onvergetelijke familiedag, teambuilding, vrienden- of vriendinnendag.

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Ongeveer 2.5 uur
Mogelijk in de provincies: Friesland - Groningen - Overijssel - Drenthe

Gemiddeld een 9,4 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

Erg leuk en spannend spel. We hebben echt een leuke avond gehad.

Prima organisatie en goed contact. Het spel was erg leuk met leuke binnen en buiten opdrachten.

Door: Jasmijn
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01