tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro kids time weather info

Het leukste kinderfeest met Ballontovenaar Joris

Omschrijving

Het allerleukste ballon-feestje vier je met Joris de Ballontovenaar! Hij zorgt voor een onvergetelijke show, verjaardagsspelen én natuurlijk een ballonfiguur voor iedereen. Nodig dus al je vriendjes en vriendinnetjes uit en Joris komt naar jullie toe met zijn ballonnen, die hij tot de meest bijzondere figuren om weet te toveren.

Om te beginnen mogen de kids genieten van een wonderlijke goochelshow, om daarna mee te doen aan de verjaardagsspelen. Natuurlijk worden er ook spellen met ballonfiguren gespeeld, waarbij iedereen een eigen ballonfiguur krijgt. Vanaf 7 jaar is het mogelijk een ballonvouw workshop met de kinderen te doen. Ze leren dan een hondje en een zwaard van ballonnen te maken!

Voor de jarige is er natuurlijk een extra mooie ballonfiguur om het feestje mee af te sluiten. Meer weten of direct je onvergetelijke ballon-feestje boeken? Vul dan snel onderstaand formulier in.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 95,- tot € 175,- per kinderfeestje (incl. BTW)
Inclusief reiskosten
2 tot 50 kinderen
30 minuten tot 1 uur
Binnen en buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief cadeau voor de jarige

Gemiddeld een 9,7 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
9,0 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Wat een leuke show!

Joris heeft alle aandacht voor de kinderen. Hij neemt ze mee in zijn enthousiasme en dat levert veel plezier op bij de kinderen. Ook wij als ouders hebben van zijn act genoten.

De XL ballon was geweldig, maar ook het gemak waarmee hij ballonfiguren maakt en zelfs de kinderen dat probeert bij te brengen, was leuk om te zien.

De verschillende goocheltrucs heeft de kinderen doen verbazen en ons ook. Vermaak voor de kinderen, maar ook voor de ouders.

Door: Inge

Heel erg kindgericht

Ik zou je zeker aanbevelen, het was geweldig en heel erg kindgericht.

Door: Willi
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01