tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Het Jeukwoordenspel - Kantoorhumor op maat

Wat ga je doen?

Een bruisende spelmiddag vol afwisselende uitdagingen en een flinke dosis kantoorhumor staat op het programma! Laat je gaan en doe waar je normaal alleen maar over praat. Leg dat hoofdpijndossier opzij, maak je leidinggevende tot mikpunt en versla je collega's tijdens een pittige ronde Jeukwoordenscrabble. En het beste van alles? De inhoud van het spel wordt speciaal afgestemd op jullie bedrijfsjargon, dus jullie spreken letterlijk dezelfde taal!

De verschillende spelrondes beloven een mix van behendigheid, verbale slimheid en creatief denken. Maar bovenal draait het om samen lachen om ons eigen kantoorjargon. Het Jeukwoordenspel dient als lachspiegel voor iedere organisatie en laat je gegarandeerd schateren van het lachen!

Wat staat je te wachten? Nou, we kunnen je verzekeren dat alle kwaliteiten van jou en je team aan bod zullen komen. Na deze hilarische parodie op het kantoorleven zal geen enkele vergadering ooit meer hetzelfde zijn. 

Maar wat zijn nu eigenlijk Jeukwoorden? Het zijn termen, uitdrukkingen of buzzwords die in een bepaalde context veelvuldig worden gebruikt en vaak als irritant of clichématig worden ervaren. Deze woorden kunnen overal voorkomen, van de werkvloer tot in de media, en ze ontstaan vaak doordat bepaalde termen populair worden en vervolgens overmatig worden gebruikt, zonder dat ze echt iets toevoegen aan de communicatie.

De spelrondes van het Jeukwoordenspel omvatten uitdagingen zoals Het Mikpunt van Kritiek, Jeukwoorden Scrabble, Memory en natuurlijk de befaamde Jeukwoorden Kwiz.

En geen zorgen over praktische zaken! Wij zorgen voor alle benodigde materialen en begeleiding, en het spel kan volledig worden aangepast aan de behoeften van jullie groep wat betreft duur en inhoud. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

En vergeet niet, het jeukeffect van deze spelmiddag zal nog minstens zes weken in jullie collectieve bedrijfsgeheugen blijven hangen. Een beter teamgevoel is gegarandeerd!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 35,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 500 personen
Vanaf 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Spaans

Gemiddeld een 9,9 uit 21 beoordelingen

9,9 Beleving
10 Begeleiding
9,8 Prijs/kwaliteit

Onwijs gaaf en enorm veel gelachen. Echt een aanrader voor een dagje teambuilding.

Ontzettende leuk teamuitje gehad vandaag. De ronde het Mikpunt van kritiek.... Hilarisch.

Door: Esma-Gemeente

Erg leuk teambuilding uitje

Een erg goed georganiseerde teambuilding gehad. Het contact verliep soepel en snel en er werd goed meegedacht in de mogelijkheden passend op het team. Ook op locatie komen was geen probleem en dat is erg fijn! Bedankt voor de goede zorgen!

Door: Nanda
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01