tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer uitjes in de lucht
Helikopter vliegen

Spanning en sensatie, een spectaculair uitje in de lucht

Beleef het ultieme avontuur - Helikopter vliegen!

Heb je altijd al gedroomd van een adembenemende helikoptervlucht? Dan is dit jouw kans om die droom werkelijkheid te laten worden! Stap aan boord van onze helikopter en ervaar het sensationele gevoel van vliegen boven het prachtige landschap van Nederland.

Een onvergetelijk bedrijfsuitje

Laat jezelf en je collega's verrassen met een bedrijfsuitje dat jullie nooit zullen vergeten. Helikopter vliegen is een ervaring die gegarandeerd indruk zal maken en waar nog lang over nagepraat zal worden. Vlieg samen over het adembenemende landschap en geniet van het uitzicht vanuit de lucht.

Maatwerk naar jouw wensen

Bij ons staat jouw beleving centraal. We nemen de tijd om jouw helikopteruitje tot in de puntjes te organiseren. Samen bespreken we de mogelijkheden en zorgen we voor een onvergetelijke ervaring. Van het kiezen van een geschikte landingslocatie tot het regelen van alle details, wij staan voor je klaar.

Combineer met andere sensationele avonturen

Waarom zou je het bij alleen helikopter vliegen houden? Maak je dag compleet door het te combineren met andere sensationele activiteiten zoals mountainbiken door grotten of een opwindende jeepsafari. Zo maak je van jouw helikopteruitje een echt avontuurlijke ervaring!

Klaar om het luchtruim te verkennen en samen met je collega's een onvergetelijk avontuur te beleven?

Weergave:

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01