tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Happy landschap schilderen - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop maken deelnemers onder begeleiding van een professionele docent een schilderij in de stijl van Happy Painting. Deze workshop kan overal worden gegeven, dus ook bij de deelnemers thuis.

Schilderen doen we met olieverf. Die verf is lastig om uit kleding te krijgen en de deelnemers aan de workshop moeten daarom oude kleding aandoen. Daarnaast werken we met een schort en eventueel handschoenen.

De workshop begint met eenvoudige instructies over het voorbewerken van het doek en stap voor stap wordt voorgedaan hoe een prachtig landschap wordt opgebouwd. Omdat alles wat een deelnemer doet goed is, kan de deelnemer zelf een eigen draai aan zijn of haar schilderij geven. Stap voor stap krijgt het schilderij steeds meer vorm, tot er uiteindelijk een klassiek kitscherig landschapsschilderij ontstaat. Desgewenst kunnen er nog vrolijke vogeltjes en konijntjes worden toegevoegd.

De schilderijen blijven lang nat, daarom krijgen de deelnemers een doos om de schilderijen veilig mee naar huis te nemen.

Deze cursus is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met twee linkerhanden en absoluut geen schildertalent. Door deskundige begeleiding leert iedereen de technieken en creëert iedereen een toonbaar schilderij. De cursus sluiten we af met een groepsfoto waarop iedereen de welbekende pruik draagt en zijn/haar eigen schilderij vasthoudt.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 30,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 100 personen
Ongeveer 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels

Gemiddeld een 9,8 uit 13 beoordelingen

10 Beleving
9,9 Begeleiding
9,4 Prijs/kwaliteit

Heel leuk, goed begeleid en zeer ontspannen

Bart weet het verhaal van Bob leuk te vertellen en legt in een paar simpele stappen uit hoe je een mooie schilderij kunt maken. Heel laagdrempelig en staat garant voor een leuke ervaring

Door: Paul

Geweldige ervaring, een aanrader!

Afgelopen donderdag hebben we met een team van Aveco de Bondt een goed verzorgde schildercursus gekregen van Bart en zijn assistente Laura. Bart vertelt op een eigenzinnige, cynische, wijze over de fameuze Bob Ross Schildertechnieken. De communicatie met Bart vooraf was prima, de voorbereidingen waren tijdig gereed en we mochten onze wonderschone creaties mee naar huis nemen. Al met al vonden we het een geweldige ervaring.

Een aanrader!

Door: Toby
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01