tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2 lightbulb flame

Happy landschap schilderen - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop maken deelnemers onder begeleiding van een professionele docent een schilderij in de stijl van Bob Ross. Deze workshop kan overal worden gegeven, dus ook bij de deelnemers thuis.

Schilderen doen we met olieverf. Die verf is lastig om uit kleding te krijgen en de deelnemers aan de workshop moeten daarom oude kleding aan doen. Daarnaast werken we met een schort en eventueel handschoenen.

De workshop begint met eenvoudige instructies over het voorbewerken van het doek en stap voor stap wordt voorgedaan hoe een prachtig landschap wordt opgebouwd. Omdat alles wat een deelnemer doet goed is, kan de deelnemer zelf een eigen draai aan zijn of haar schilderij geven. Stap voor stap krijgt het schilderij steeds meer vorm, tot er uiteindelijk een klassiek kitcherig landschapsschilderij ontstaat. Desgewenst kunnen er nog vrolijke vogeltjes en konijntjes worden toegevoegd.

De schilderijen blijven lang nat, daarom krijgen de deelnemers een doos om de schilderijen veilig mee naar huis te nemen.

Deze cursus is voor iedereen geschikt, ook voor mensen met twee linker handen en absoluut geen schildertalent. Door deskundige begeleiding leert iedereen de technieken en creeert iedereen een toonbaar schilderij. De cursus sluiten we af met een groepsfoto waarop iedereen der wel bekende pruik draagt en zijn/haar eigen schilderij vasthoudt.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 30,- per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
Prijs is exclusief reiskosten
7 tot 40 personen
Ongeveer 2 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Wij komen op locatie in Nederland
Let op! Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief beschermende kleding
  • Inclusief workshop begeleiding
  • Vanaf 10 jaar

Gemiddeld een 9,8 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,2 Prijs/kwaliteit

Superleuke activiteit!

Mijn verwachtingen zijn overtroffen! Superleuke activiteit met het hele gezin. Hele leuk middag gehad met een leuk aandenken. Ik kan het iedereen aanraden!

Door: Monique

Super leuk!

Enorm leuk om te doen! De schilderijen zijn verrassend mooi geworden van iedereen. Met een vriendinnengroep gedaan als activiteit op de zondagavond. Bart kwam langs op locatie en neemt alle tijd om er een leuke en leerzame cursus van te maken. Aanrader!

Door: Marlijn
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01