tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time weather info

Hamburger workshop - Word een echte burgermaster

Omschrijving

Tijdens de hamburger workshop ga je zelf aan de slag om een hamburger te creëren. We zetten jullie als deelnemers aan het denken over je smaak, wat je proeft en wat jullie als team de overwinning kan opleveren. Geen recept, geen 'hapklare' instructies maar proberen en creëren.

Uiteraard laten we jullie niet helemaal aan jullie lot over. We vertellen eerst het verhaal van de hamburger, welk vlees wij gebruiken en ongeveer twintig weetjes over groentes die dagelijks worden gebruikt in vrijwel elke keuken in Nederland. Vervolgens gaan jullie met de handvatten die we geboden hebben zelf aan de slag om jullie eigen signatuurburger te ontwikkelen, waarbij we over jullie schouder meekijken.

Het gaat er vaak fel aan toe en de titel 'beste burgerbakteam van de dag' zorgt altijd voor een hoop euforie. Behalve plezier hopen we jullie ook iets mee te geven. Koken is leuk, hoeft niet moeilijk te zijn en je kunt met elkaar iets ontzettend lekkers creëren. Doordat je samen tot beslissingen moet komen heeft de workshop ook zeker raakvlakken met de werkvloer, alleen gaan de discussies nu over een veel luchtiger en smakelijker onderwerp: de hamburger.

Het mooiste compliment dat we hebben mogen ontvangen kwam van een deelnemer die tijdens de workshop meermaals aangaf niet van hamburgers te houden. Twee weken na de workshop belde hij op om ons te bedanken en te vertellen dat hij in het weekend met heel veel plezier hamburgers had gemaakt met zijn kinderen.

We denken graag mee over jullie bedrijfsuitje en maken altijd een voorstel op maat. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en we nemen z.s.m. contact met je op.

De workshop is op iedere locatie mogelijk, zowel binnen als buiten. We beschikken zelf over een inspirerende en landelijke locatie in Klarenbeek, namelijk Het Kiemkwartier (vlakbij Apeldoorn, de A1 en A50). Maar ook komen wij graag naar uw bedrijfskantine, werkplaats of kantoor! In overleg met u gaan wij op zoek naar de best passende locatie.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 65,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 15 personen
3,5 tot 4 uur
Binnen en buiten
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief workshop begeleiding

Gemiddeld een 8,7 uit 1 beoordeling

10 Beleving
8,0 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Zeer leuke ervaring!

Deze hamburgerworkshop is zeker een aanrader. Je gaat hierna nooit meer kant en klare hamburgers uit de supermarkt halen!
Wij hebben gekozen om met onze afdeling deze workshop op hun locatie in Klarenbeek te volgen en dat was geen verkeerde keus. Prachtige locatie!
Als openingen de award winning hamburger om de innerlijke mens te stillen en daarna kregen we uitleg over allerlei ingrediënten. Leuke feitjes die zeker van pas komen bij de wedstrijd die je houdt om de beste hamburger te maken.
Al met al super tof om dit te doen!

Door: Boy
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01