tm-1001 Menu Add to Homescreen switches favourite arrow head location arrow search cross persons euro load home lightbulb flame stats-growth2 whatsapp
Hamburger workshop

Maak zelf dé perfecte en meest smaakvolle hamburger

Raak ingeburgerd in de kunsten van het hamburger maken

Lekker makkelijk, lekker snel dat is een hamburger wel. Maar is hij ook lekker? Tijdens een workshop hamburger maken leer je alle ins en outs voor een goede en heerlijke hamburger. De ins voor de beste ingrediënten en smaken, de outs voor de juiste bak- of grill manier. En als finishing touch mag een lekker broodje natuurlijk niet ontbreken.

Lees verder

Dit is een super leuke workshop om te doen met vrienden of vriendinnen of tijdens een bedrijfsuitje. Doe deze workshop in de buitenlucht tijdens een outdoor kookworkshop of blijf lekker binnen.

Bedenk je eigen variant of ga voor de meer traditionele vorm en smaak. Deze workshop laat je creatief koken met een traditioneel ingeburgerd gerecht. En al die hamburgers worden natuurlijk ook opgegeten met elkaar aan tafel. Toch iets anders dan een hamburger workshop? Er zijn veel uiteenlopende en vooral smakelijke kookworkshops waarbij het water je nu al in de mond loopt!

Weergave:

Aantal hamburger workshops: 3

Filter 3 hamburger workshops
Een hamburger op een bord Tonen
Vanaf € 65,- per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01