tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite arrow head location arrow search persons euro load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Meer kookworkshops
Hamburger workshop

Maak zelf dé perfecte en meest smaakvolle hamburger

Raak ingeburgerd in de kunsten van het hamburger maken

Lekker makkelijk, lekker snel dat is een hamburger wel. Maar is hij ook lekker? Tijdens een workshop hamburger maken leer je alle ins en outs voor een goede en heerlijke hamburger. De ins voor de beste ingrediënten en smaken, de outs voor de juiste bak- of grill manier. En als finishing touch mag een lekker broodje natuurlijk niet ontbreken.

Lees verder

Dit is een super leuke workshop om te doen met vrienden of vriendinnen of tijdens een bedrijfsuitje. Doe deze workshop in de buitenlucht tijdens een outdoor kookworkshop of blijf lekker binnen.

Bedenk je eigen variant of ga voor de meer traditionele vorm en smaak. Deze workshop laat je creatief koken met een traditioneel ingeburgerd gerecht. En al die hamburgers worden natuurlijk ook opgegeten met elkaar aan tafel. Toch iets anders dan een hamburger workshop? Er zijn veel uiteenlopende en vooral smakelijke kookworkshops waarbij het water je nu al in de mond loopt!

Weergave:
3 workshops
Een hamburger op een bord Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.7 uit 1 beoordeling

Hamburger workshop - Word een echte burgermaster

Op aanvraag
Vanaf 40 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?