tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Haka workshop - Bekend van het Nieuw-Zeelands rugbyteam!

Wat ga je doen?

De haka is een ceremoniële dans die de Maori’s uitvoeren bij diverse gelegenheden zoals officiële maaltijden, welkomstrituelen, begrafenissen en sportwedstrijden. Je kent de haka ‘ka mate’ misschien wel van het Nieuw-Zeelandse rugby team. Met het uitvoeren van deze haka breng je teambuilding, verbinding, trots en moed tot uiting en zo wordt dit een bijzondere activiteit om te doen tijdens een bedrijfsuitje of teamuitje.

De begeleiders van de workshop hebben de haka geleerd van een Maori familie en toestemming om de haka zelf uit te dragen. Zo wordt deze traditie met het gepaste respect doorgegeven en kan jouw groep genieten van deze unieke en krachtige ervaring om krachten te bundelen en energie los te maken.

Deze workshop kun je doen als start van een dag of event of als onderdeel van thema’s die een rol spelen tijdens jullie dag of evenement met collega’s of vrienden. Ook is het mogelijk een variant van de workshop te kiezen waarbij je naast de ka mate haka een eigen variant samenstelt.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 15,- tot € 40,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 10 personen
30 minuten tot 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01