tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter category favourite location arrow search arrow head persons load euro home pictures2 flame whatsapp
Meer actieve workshops
Haka workshop

Beleef de ultieme energizer, autheniek en verbindend

Ervaar de kracht van de Haka

De Haka, een eeuwenoude ceremoniële dans van de Maori's, staat bekend om zijn kracht, trots en verbinding. Het is meer dan alleen een dans; het is een uitdrukking van teamgeest, moed en respect. Bij ons kun je deze unieke ervaring beleven met je team, collega's of vrienden.

Een eeuwenoude traditie

De Haka wordt al generaties lang uitgevoerd bij verschillende gelegenheden, van sportwedstrijden tot ceremoniële rituelen. Het Nieuw-Zeelandse rugbyteam heeft de wereld laten kennismaken met de intense kracht van de Haka, en nu is het jouw kans om deze kracht zelf te ervaren.

Versterk de teamgeest

Tijdens onze Haka-workshops leren onze ervaren begeleiders jouw groep de stappen, de betekenis en de energie achter deze unieke dans. Het uitvoeren van de Haka brengt teambuilding, verbinding en trots tot leven, en het zal zeker een onvergetelijke indruk achterlaten op iedereen die meedoet.

Een bijzondere ervaring

Met het gepaste respect voor de Maori-traditie, bieden wij een veilige en ondersteunende omgeving waarin je de kracht van de Haka kunt ervaren. Of het nu als start van een dag is, als onderdeel van een thema-evenement of gewoon als een unieke teambuilding-activiteit, onze Haka-workshop zal een diepe indruk achterlaten op jouw groep.

Boek nu jouw Haka workshop!

Ben je klaar om de kracht van de Haka te ervaren en je teamgeest te versterken? Boek nu jouw workshop en laat je groep de energie en passie van deze eeuwenoude traditie voelen!

Weergave:
1 uitje
Tonen
€ 15,- tot € 40,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01