tm-1001 cross Menu Add to Homescreen filter favourite location arrow search arrow head persons euro load home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Meer actieve workshops
Haka workshop

Beleef de ultieme energizer, autheniek en verbindend

Als je een fan bent van rugby dan heb je vast wel eens het bijzondere ritueel gezien dat het Nieuw-Zeelandse rugby team, ‘the All Blacks’, uitvoert aan het begin van de wedstrijd. Deze ceremonie is een traditionele dans van de Maori’s en wordt een haka genoemd.

Lees verder

De haka die het rugbyteam uitvoert, heeft de naam Ka Mate en is waarschijnlijk de bekendste haka, maar de haka bestaat in vele varianten en wordt ter gelegenheid van verschillende ceremoniële bijeenkomsten zoals welkomstdiners, begrafenissen en traditionele feestdagen uitgevoerd. Met de dans, mimiek en zang worden de voorvaderen aangeroepen en vragen de uitvoerders om kracht, vertrouwen, eendracht en geluk.

Het leuke is dat je nu ook in Nederland de haka kunt leren, tijdens een haka workshop. Een perfecte activiteit voor teambuilding, saamhorigheid en samenwerking. Je kunt met elkaar de bekende ka mate haka leren uitvoeren of zelf een eigen variant van een haka in elkaar zetten en uitvoeren.

Met een korte haka workshop kun je een dag openen of het als onderbreking van een dag met serieuze onderdelen gebruiken. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide workshop om de power en mystiek van het haka ritueel uitgebreid te leren kennen en ervaren.

Weergave:
1 workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01