tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2 lightbulb flame whatsapp

Hackathon Online - Teambuilding op afstand inclusief professionele begeleiding

Omschrijving

Ga online de strijd aan met je collega's tijdens onze zinderende en unieke 1,5 uur durende teambuilding game Hackathon Online. Los in teamverband zoveel mogelijk raadsels op en hack het gecodeerde bericht om de hoogste score te behalen. Wordt jouw team bekroond met de badge “Beste hackers ooit!”? De game wordt volledig begeleid en is af te sluiten met een virtuele borrel.

Hackathon Online wordt georganiseerd vanuit een conferentie app (bijvoorbeeld Zoom, Microsoft Teams). Het maakt dus niet uit of je thuis of met onderlinge afstand op kantoor zit.

Na het welkomstwoord volgt een korte uitleg over deze superleuke game, waarna de teams verdeeld worden over breakout rooms. Vanaf nu krijgt jullie team 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk raadsels op te lossen en het gecodeerde bericht te kraken. Lukt je dit, dan verdien je 80 extra bonuspunten bovenop het aantal punten wat je met de overige opdrachten hebt verdiend.

Raadsels zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden. “Fast & Fun”, “For experienced Hackers” en “Impossible to hack”, waardoor de game laagdrempelig, en dus voor iedereen geschikt is om aan mee te doen.

Na de bekendmaking van het winnende team, is er voldoende tijd voor een afsluitende virtuele borrel.

Hackathon Online staat voor communicatie, competitie, fun, teambuilding, motivatie, probleem oplossend, besluitvorming, leiderschap, en is dus de perfecte game om alles uit uw medewerkers te halen.

Deze online game iszowel in het Nederlands als Engels te boeken voor groepen van 10 – 1000 personen en is inclusief professionele begeleiding tijdens de game.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
20 tot 1.000 personen
Ongeveer 1,5 uur
Nederlands en Engels
Online
Goed om te weten:
  • Live presentatie vanuit studio

Gemiddeld een 10,0 uit 8 beoordelingen

9,8 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Fantastisch om op deze wijze met collega’s toch nog iets leuks te doen tijdens de coronatijd. Zeker een aanrader

Geweldig ‘uitje’ met top begeleiders.

Door: Angela

Onverwacht leuke en gezellige ervaring met de collega’s op afstand!

Wat was dit leuk! Van te voren had ik dit niet verwacht omdat het een online ‘uitje’ was en dan is het toch anders dan dat je elkaar in real life ziet met een uitje. Maar we hebben onwijs veel lol gehad en supergoed samen kunnen werken met elkaar! En achteraf nog even online gebleven voor een borreltje ;)

Door: Renée
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01