starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Hackathon Online - Teambuilding op afstand inclusief professionele begeleiding

Wat ga je doen

Ga online de strijd aan met je collega's tijdens onze zinderende en unieke 1,5 uur durende teambuilding game Hackathon Online. Los in teamverband zoveel mogelijk raadsels op en hack het gecodeerde bericht om de hoogste score te behalen. Wordt jouw team bekroond met de badge “Beste hackers ooit!”? De game wordt volledig begeleid en is af te sluiten met een virtuele borrel.

Hackathon Online wordt georganiseerd vanuit een conferentie app (bijvoorbeeld Zoom, Microsoft Teams). Het maakt dus niet uit of je thuis of met onderlinge afstand op kantoor zit.

Na het welkomstwoord volgt een korte uitleg over deze superleuke game, waarna de teams verdeeld worden over breakout rooms. Vanaf nu krijgt jullie team 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk raadsels op te lossen en het gecodeerde bericht te kraken. Lukt je dit, dan verdien je 80 extra bonuspunten bovenop het aantal punten wat je met de overige opdrachten hebt verdiend.

Raadsels zijn er in verschillende moeilijkheidsgraden. “Fast & Fun”, “For experienced Hackers” en “Impossible to hack”, waardoor de game laagdrempelig, en dus voor iedereen geschikt is om aan mee te doen.

Na de bekendmaking van het winnende team, is er voldoende tijd voor een afsluitende virtuele borrel.

Hackathon Online staat voor communicatie, competitie, fun, teambuilding, motivatie, probleem oplossend, besluitvorming, leiderschap, en is dus de perfecte game om alles uit uw medewerkers te halen.

Deze online game iszowel in het Nederlands als Engels te boeken voor groepen van 10 – 1000 personen en is inclusief professionele begeleiding tijdens de game.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01