tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

(H)eerlijke bonbon workshop - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Vandaag geven we toe aan de zoete verleiding, met een leuke en leerzame middag of avond. Je gaat zelf met Sofía de lekkerste chocolaatjes en de mooiste bonbons maken, terwijl je tussendoor ook nog leert waar en hoe chocolade gemaakt wordt. In deze workshop maken we gebruik van kwalitatief goede ingrediënten.

Vanaf 14 personen kom ik langs op de locatie voor een feestje op maat. Bonbons maken bij jullie in de keuken, het schoollokaal, de kantine van een bedrijf, of een zaal in een hotel; samen vinden we een geschikte plek. 
De inhoud passen we aan op de wensen en de omgeving. Maar lekker zal het zeker zijn.

Nu ook mogelijk te kiezen voor een 'Erotische Bonbonworkshop'. Pikante bonbons maken, eventueel met een 'tik', zodat de sfeer er meteen goed in zit! Wat het ook wordt, je gaat in elk geval naar huis met een mooie doos chocolade en een onvergetelijke ervaring! 

De ruimte hoeft niet persé een keuken te hebben, maar wel genoeg elektriciteit, een vloer die eenvoudig schoon te maken is (geen tapijt) en voldoende sta- of zit plekken voor de deelnemers en alle spullen. Waterpunt in de buurt is fijn en een koelkast een pré. Heb je geen locatie; laten we samen kijken naar de opties.

Neem vooral even contact met me op voor de details en meer informatie.

De prijs is afhankelijk van de locatie, de duur en het aantal personen. Om je een idee te geven: Als je met 14 personen in een eigen locatie in Amersfoort een workshop van 2,5 uur wil doen, dan kost dat € 45,00 p.p. inclusief btw, exclusief drankjes.
Wil je voor 50 personen in de kantine van je bedrijf bonbons maken, dan zijn er meer opties en zijn de kosten tussen de €20-40,00 p.p. incl btw. De workshop kan bijvoorbeeld een uur duren, met 2x 25 personen of je wil met alle 50 een 2,5 uur durende workshop. Je vind het belangrijk om biologische en lokale ingrediënten te gebruiken? Dan zijn de kosten anders. Keuzes! Wij denken graag met je mee, dus laat van je horen!

Drankjes zijn niet vast inbegrepen in de workshop; bij elke locatie worden hier aparte afspraken over gemaakt.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 30,- tot € 45,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 14 personen
2,5 uur
Wij komen op locatie in Overijssel, Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01