tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite star
Terug naar Grote communicatieshow - Mogelijk op elke locatie

Beoordelingen voor Grote communicatieshow - Mogelijk op elke locatie

Gemiddeld een 9,4 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
8,0 Prijs/kwaliteit

Het was helemaal TOP!

Mede dankzij Jan was onze Secretaressedag bij het Erasmus MC een succes. Met veel humor bracht hij de ingewikkelde materie van communicatie en de verbinding door het juiste gebruik ervan, over op de aanwezige secretaresses. Als spin in het web heeft een secretaresse veel rollen en deze infotainment-ochtend kwam als geroepen. In de stad van "niet lullen maar poetsen", sluit de manier waarop Jan de informatie overbrengt, naadloos aan. Wij hadden nog wel uren naar hem kunnen luisteren. Hij communiceert op een makkelijke manier en speelt goed in op de vragen die werden gesteld. Door zijn laagdrempelige benadering vond ook niemand het moeilijk om vragen te stellen. Jan het was helemaal TOP!

Door: Nicky

Hartelijk dank!

Met zijn presentatie heeft Jan me tot in mijn diepste kern geraakt. Hij is een getalenteerd theaterspeler die deze kwaliteit hanteert om met de nodige dosis humor en creativiteit mensen bewust te maken van hun (levens) opdracht. Hartelijk dank Jan, voor het bewustwordings- en veranderingsproces dat jij bij mij gestimuleerd hebt!

Door: Hilde

Schrijf een beoordeling

(Wordt niet zichtbaar op de website)

Nadat de beoordeling verstuurd is controleren wij deze inhoudelijk, alvorens deze te plaatsen. Als je beoordeling geplaatst is, heeft de aanbieder de mogelijkheid om hier eenmalig een reactie op te geven.

We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01