4x4 rijden
Archery tag
Branding rafting
Indoor skydiven
Stuntrijden
Workshop brandweer
Overzicht van groepsactiviteiten

Beoordelingen groepsactiviteiten

Gemiddeld een 9,8 uit 3 beoordelingen

Zoek een activiteit

Groepsactiviteiten in populaire steden!

Groepsactiviteiten vanaf 50 personen

Originele groepsactiviteiten voor groepen groter dan 50 personen. Binnenkort met een grote groep op stap? Hier vind je een compleet overzicht met leuke groepsuitjes voor elk gezelschap. Goedkope groepsuitjes in heel Nederland beginnen al vanaf € 4,00 per persoon. 

Citygames

citygame wie is de mol
Citygames zijn in heel Nederland in elke stad mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Sex in the City of Wie is de Mol? Citygames

Fun in de Lucht

indoor skydive
Fun in de lucht zijn leuke activiteiten voor de avonturier in de lucht. Denk aan vliegles of indoor skydiven. Fun in de Lucht

Fun op het Water

kitesurfen
Overzicht van diverse activiteiten op het water. Ga een dagje varen, zeilen of een watersport beoefenen! Fun op het Water

Fun op Wielen

buggy rijden
Je kunt op pad gaan met een scooter of solex, maar je kunt ook kiezen om origineel en avontuurlijk met de quad of buggy te gaan scheuren! Fun op Wielen

Sport en Actief

paintball vrouwen
Sportieve en actieve uitjes. Diverse activiteiten zowel indoor als outdoor kun je paintballen, klimmen of schieten. Sport en Actief

Strandactiviteiten

strandworkshops
Lekker uitwaaien op het strand met een originele strandactiviteit. Blokarten, kitebuggy, beachgames en meer. Strandactiviteiten

Teambuilding Activiteiten

teambuilding activiteiten
Diverse teambuilding activiteiten die jouw team of vrienden dichter bij elkaar brengt. Teambuilding Activiteiten

Workshops

workshop schilderen
Een heel overzicht aan workshops in Nederland. Denk bijvoorbeek aan kookworkshops, creatieve workshops of een beauty workshop.Workshops

TOP UITJE!
€ 47,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Het enige echte Wipeout parcours van Nederland vind je hier in het midden van het land! Met obstacles zoals de Big Red Balls, Sucker Punch en de Dizzy Dummy die je vast van TV kent.
TOP UITJE!
Vanaf € 54,95 per persoon
Vanaf 5 personen
Strijd in twee of meer teams in dit spannende aaneengesloten Termination Tournament tegen elkaar om de winst. Haal zoveel mogelijk punten tijdens een bloedstollende airsoftgame, een keiharde paintball sessie en een unieke archery tag wedstrijd.
TOP UITJE!
Op aanvraag
20 tot 200 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in Nederland
Tai Chi in Bedrijf verzorgt inspirerende en hilarische Tai Chi Workshops als bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of energizer bij evenementen of een slopende vergadering.
TOP UITJE!
€ 10,00 tot € 19,00 per persoon
10 tot 100 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland en België
Wij verzorgen unieke komische moordspelen met type-casting. Het betreft een avondvullend afwisselend programma. Iedereen kruipt in de huid van een fictief personage. Daarnaast heeft iedereen tijdens het spel een geheime opdracht en vinden er activiteiten plaats waarmee men aanwijzingen mee kan verdienen.
TOP UITJE!
Vanaf € 29,50 per persoon
6 tot 90 personen
Weet wat je te wachten staat bij 1 dag stuntman? Een superspannend spektakel, geheel ongevaarlijk, waarbij zeer veel facetten van het ‘stunten’ aan bod komen.

Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Zing naar hartenlust, zonder schaamte, uit volle borst de mooiste smartlappen met elkaar. Dat kan tijdens deze zangworkshop smartlappen zingen in Alkmaar.
Vanaf € 33,25 per persoon
Vanaf 12 personen
De Crime City Tablet game is een interactief spel waarbij teamwork en actie voorop staan. Als misdadigers gaan jullie in het centrum van Haarlem aan de slag, op zoek naar buit. Waar jullie je ook bevinden, op de Grote Markt, de Houtstraat, Zijlweg of Barteljorisstraat, de politie is jullie overal op het spoor. In misdaadteams en met een tablet en portofoons op zak gaan jullie op een zo slim mogelijke manier buit verzamelen.
Vanaf € 39,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Staat het vast dat je naar buiten wilt, de natuur in tijdens jouw groepsuitje? Dan is de OutdoorGame jullie game. Op prachtige locaties in Nederland en de Ardennen kun je met jouw groep dit spannende interactieve spel spelen vol uitdagende en avontuurlijke opdrachten.
€ 23,60 tot € 30,85 per persoon
Vanaf 10 personen
Met de citygame Crazy 88 ben je verzekerd van een spel vol knotsgekke momenten in onze Maasstad Rotterdam. Niks is gek genoeg bij de Euromast, de Erasmusbrug en de Markthal, jullie krijgen opdrachten van de bovenste plank! Met een filmcamera in het bezit gaan de teams het centrum in. De hilarische opdrachten die jullie binnen de gestelde tijd gaan uitvoeren moeten worden vastgelegd, hoe leuk! Dit is jullie kans om Rotterdam op z’n kop te zetten.
Vanaf € 30,50 per persoon
10 tot 100 personen
Een leuke en unieke activiteitencombinatie voor jong en oud! Klimmen in een professionele klimwand, curling toernooi en handboogschiet clinic. Doe goed jullie best! De winnaar krijgt een prachtige prijs.
Lekker koken kan tijdens een kookworkshop met diverse thema’s. In onze kookstudio of op een afgesproken locatie. Laat je culinair verrassen en creëer sfeer door te kiezen uit één van de vele soorten kookworkshops  die wij voor jullie in petto hebben.
€ 29,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Tilburg of op jullie eigen locatie
Op zoek naar een origineel smoelenboek voor op de zaak? Of wil je graag een portret van je kindje schilderen? Of misschien wel cadeau doen? Dan is de workshop Andy Warhol Portret schilderen een aanrader. Door het portret in de stijl van Andy Warhol te schilderen is deze workshop namelijk voor iedereen te doen.
Vanaf € 21,25 per persoon
Vanaf 10 personen
Tijdens een gezellige stadswandeling die tegelijkertijd een fotospeurtocht is, worden jullie uitgedaagd om op originele wijze unieke details van de stad op de gevoelige plaat vast te leggen.
Vanaf € 5,00 per persoon
Vanaf 2 personen
Onze theetuin maakt diverse activiteiten mogelijk en is een begrip in de regio Rotterdam en Dordrecht. We organiseren de leukste uitjes. Lekkere diners met of zonder achtergrondmuziek, in combinatie met andere activiteiten, zoals bowlen, varen met fluisterboten, kanoën of waterfietsen.
€ 15,00 tot € 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of op onze eigen locatie in Scheveningen
Voor de wintersportsfeer met besneeuwde bergen en een supergezellige, doldwaze après-ski hoef je niet meer naar Oostenrijk. Met de après-ski games in winterwonderland beleef je het nu allemaal in Nederland, ook al is er buiten geen sneeuw of berg te bekennen.